Shopify Nederland Webshop Review


Shopify

Shopify is een Canadese webwinkelsoftware gigant waar wereldwijd miljoenen webshops gebruik van maken. Midden 2019 is het bedrijf zich ook op Nederland gaan richten. En nu in 2020 is het één van de grootste webshop software partijen van Nederland. Via de volgende link kan je je de software 14 dagen gratis uitproberen.

Doordat Shopify zich inmiddels ook op Nederland richt, is zowel de webshop, de beheerdersomgeving als de documentatie en support Nederlandstalig. Ook is ondersteuning toegevoegd voor in Nederland veel gebruikte betalingsmogelijkheden als iDEAL, bankoverschrijving en achterafbetalen via b.v. Klarna en Afterpay.

Mede door deze wijzigingen is Shopify nu de favoriete keuze van veel webshop houders.

Shopify beheer je volledig online, je hoeft niets te installeren, hebt geen technische kennis nodig en hoeft nooit iets te updaten. Een Shopify webwinkel is direct online en omdat het erg makkelijk in gebruik is, zul je merken dat je snel kunt beginnen met geld verdienen vanuit je Shopify webwinkel.


>> Begin direct met Shopify, makkelijk en snel! Gratis proberen! <<

Nieuw in Nederland, wereldwijd miljoenen gebruikers! Direct beginnen, gegarandeerd zonder risico, geen creditcard nodig.

Natuurlijk kun je daarbij kiezen voor je eigen domeinnamen en krijg je ook bijbehorende mail adressen.

Ook het design van je webwinkel is simpel. Shopify heeft een zogenaamde Theme Store waaruit je heel makkelijk professioneel ogende thema´s aan je webwinkel kunt toevoegen. Deze kun je (eventueel) heel makkelijk aanpassen naar eigen wens. Veel thema´s zijn ook Nederlandstalig en sommige zijn betaald, sommige gratis. Alle thema´s zijn geschikt voor mobiel, tablet en PC.

Naast de thema´s, kun je ook gebruik maken van Shopify Apps. Dit zijn apps die je kunt installeren in je webwinkel en waarmee je de functionaliteit kunt uitbreiden. Hiermee kun je er zeker van zijn dat als je ideeën hebt voor je webwinkel, je een app kunt toevoegen die deze functionaliteit toevoegt.

Als je webshop eenmaal online is, kun je deze ook makkelijk promoten door integratie met b.v. Google Adwords, Facebook ads, en gewone socialmedia accounts.

Via Oberlo, een Shopify app, is Shopify helemaal klaar voor dropshipping. Met Oberlo kun je kiezen uit honderdduizenden producten, van duizenden dropship leveranciers in Amerika, China en Europa. Deze producten kun je heel makkelijk in je Shopify webshop importeren.

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken om je vindbaarheid in Google, de zoekmachine optimalisatie van Shopify wordt allemaal voor je geregeld.

Heb je nog geen KVK en/of BTW nummer? Dan kun je ook alvast beginnen met Shopify!

Klik hier en probeer Shopify 14 dagen GRATIS!


Shopify is zeer compleet en makkelijk in gebruik voor een eerlijke prijs. Het is geschikt voor dropshipping en is inmiddels geschikt voor de Nederlandse markt. Je moet alleen wel Engels kunnen lezen. Desondanks geven wij Shopify 5 sterren voor gebruik als (dropshipping) webshop.

Martijn Heijmans, dropship expert Upyoursales.nl

Voordelen en Nadelen

Voor deze webshop hebben we nog geen voordelen en nadelen ingevuld...

Andere eigenschappen
Pakket Basic
Gratis Proberen Ja
Opstart kosten 0
Wat kost Shopify Nederland Webshop per maand? $29
Minale contractduur 1 maand
Maximaal aantal producten die je in winkel kunt hebben Ongelimiteerd
Geschiktheid per onderdeel
Geschiktheid voor dropshipping
Prijs / Kwaliteit
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Technische kennis benodigd (1 veel / 5 weinig)

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]