Beste Dropshipping Producten Juni 2024

Foto van Martijn Heijmans - auteur van artikel
Martijn Heijmans - Dropshipping en Webwinkel Expert

Geplaatst: 19 juni 2023 in Artikelen Featured


Ben je op zoek naar een continu bijgewerkte lijst met de beste producten om te dropshippen? Wij brengen jou het ultieme overzicht met beste dropshipping producten waar je gegarandeerd wat tussen vindt!

Nieuw: Wil je direct aan de slag met het selecteren van vrijwel alle dropshipping producten? Registreer je gratis bij Shopify en Installeer de plugin van GoGetters, binnen een paar minuten zie je alle mogelijke Nederlandse dropship producten! 

Met Dropshipping hoef je niets te investeren in een voorraad, je hoeft ook niets te verpakken en te verzenden, dat doet de dropship groothandel voor je. Schematisch ziet dat er als volgt uit:

Hoe werkt Dropshipping

Wel zijn er een aantal zaken waar je op moeten letten als je producten kiest voor dropshipping. In ons uitgebreide artikel: Welke producten zijn geschikt voor dropshippen, geven we essentiële tips over waar je op moet letten bij het kiezen van producten die geschikt zijn voor dropshipping. Een korte samenvatting van dit artikel:

  • Zoek een nichemarkt
  • Kies producten met een hoge winstmarge en/of weinig concurrentie
  • Let op bij dropship leveranciers uit het buitenland (invoerrechten en BTW)
  • Denk om retouren
  • Denk om de service die je mogelijk moet verlenen
  • Denk om de veiligheid en kwaliteit
  • Verkort de levertijd vanuit het buitenland zoals China

Dit zijn algemene zaken die altijd gelden als wilt gaan dropshippen. Ze blijven hetzelfde in 2020, maar ook in 2021 en daarop volgende jaren. Sommige punten kunnen veranderen omdat ze te maken hebben met regelgeving en technische vooruitgang.

Heb je geen zin om dat allemaal uit te zoeken? Dan hier een overzicht van producten die zéér geschikt zijn om te dropshippen en waar je snel mee kunt beginnen.

Wil je binnen 20 minuten een webshop met deze producten? Begin dan met Shopify met de GoGetters plugin. Hiermee kun je heel snel en simpel een geautomatiseerde dropshipping webshop beginnen.

De ultieme lijst met beste producten om te dropshippen in 2024

Voor je begint, het kan handig zijn om producten eerst zelf te kopen.

Wegwerp douchekapjes

Niet in Nederlandse winkels te krijgen en luxe als in een hotel! Wegwerp douchekapjes zijn ideaal voor een vrouw die snel wil douchen en geen stinkende herbruikbare douchemuts op wil. In de verpakking zitten 100 douchecaps.

Inkoopprijs: US $3.37

Bekijk product

Verlichte unicorn pen

4 pennen met kleurige eenhoorns met verlichting, daarmee maak je de blits op elke school, maar ook op elk kantoor! Ideaal product om flink mee te verdienen.

Inkoopprijs: US $3.16

Bekijk product

Luxe kussenhoezen

Luxe kussenhoesjes die je zeker voor 5x de prijs kunt verkopen in Nederland.

Inkoopprijs: $1.88

Bekijk product

Bluetooth tracker

Leuk speeltje om b.v. sleutels of huisdier terug te vinden. Handig om eerst zelf te kopen om te proberen. Vanwege de prijs ook prima zelf eerst op voorraad te nemen voor snelle verzending.

Inkoopprijs: $1.29

Bekijk product

Goedkope zonnebril

Hele goedkope zonnebril, kun je makkelijk een paar Euro voor vragen. Net als andere hele goedkope producten, prima om eerst zelf te testen en voor een paar tientjes aan voorraad aan te leggen.

Inkoopprijs: $0.75

Bekijk product

Magnetische USB kabel met blauwe LED indicator

Handige USB kabel, met een zacht brandend LEDje als hij is aangesloten. Magnetisch dus extra handig. Ook duurdere exemplaren voor hogere marges te verkrijgen.

Inkoopprijs: $0.78

Bekijk product

Decoratieve Piramide met speciale krachten

Van deze piramide claimen de verkopers dat ze allemaal positieve dingen brengen, zoals het verwijderen van energie. Daar moet je in geloven, maar decoratief is het zeker, prima als decoratiestuk te verkopen dus. Speciaal spul, dus goed te verkopen voor een hogere prijs!

Inkoopprijs: $8.35

Bekijk product

Grappige muts

Geinige muts, verkrijgbaar in Pikachu en konijn versie. Prima te verkopen als het straks weer winter is!

Inkoopprijs: $7.92

Bekijk product

Leren heren riem

Typisch een product dat in Nederland vele malen duurder is. Een lederen heren riem verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.

Inkoopprijs: $4.62

Bekijk product

Luxe dames horloge in verschillende kleuren

Een dameshorloge waar je in Nederland al gauw 10x zoveel voor betaald, en dat kun jij dus ook vragen! Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Inkoopprijs: $2.94

Bekijk product

10 tulpen in verschillende kleuren

Natuurlijk geen echte tulpen, maar prachtige namaak in heel veel verschillende kleuren. Een decoratief stuk dat altijd mooi blijft staan en nooit verwelkt. Ook verkrijgbaar in grote roos variant.

Inkoopprijs: $3.31

Bekijk product

Voeg deze pagina toe aan je favorieten, hij wordt regelmatig bijgewerkt!

[mashshare]