Nieuwe Winnende Dropship Producten Vind Je Zo!

Foto van Martijn Heijmans - auteur van artikel
Martijn Heijmans - Dropshipping en Webwinkel Expert

Geplaatst: 3 januari 2020 in Artikelen Featured


In dit artikel leer je met welke, in Nederland vrij onbekende, diensten je de populairste, winnende dropshipping producten met de hoogste marges kunt vinden. Zo maak snel en makkelijk een winstgevende dropshipping webshop!

Dropshippen kan ervoor zorgen dat je kunt stoppen met je huidige werk, terwijl je meer verdient, meer vrijheid hebt en leukere dingen kunt doen.

Om dat te bereiken moet je natuurlijk wel eerst iets doen. Wij helpen je om zo snel mogelijk een professionele webwinkel online te hebben met unieke producten waar je goede winsten op kunt maken.

In dit artikel vindt je essentiële online diensten waarmee je de beste producten kunt vinden om te verkopen in je webwinkel. Deze diensten speuren de populairste en meest winstgevende producten voor je op.

Hoe maak je een winstgevende webshop met unieke producten en hoge marges?

Dit bespaart je een hoop tijd. Deze tijd ben je anders kwijt aan zelf onderzoek doen naar het vinden van de beste producten. Deze tijd kun je natuurlijk beter besteden aan zaken die helpen om een succes te maken van je dropship webshop!

Daarnaast vinden deze diensten vaak producten die je zelf nooit zou vinden/bedenken!

Als je dit leest heb je geluk, want de hier genoemde diensten zijn (nog) niet zo bekend in Nederland. Dat betekent dat jij nog een ‘gat in de markt’ kunt vinden voor de rest van Nederland het ontdekt. Maar twijfel dan niet langer en ga aan de slag!

Met de diensten in dit artikel zoek je producten, vervolgens start je je dropshipping webwinkel. Als je iets verkoopt en de klant heeft je betaald, stuur je de order door naar de leverancier, die het pakket naar je klanten stuurt.

Wat is dropshipping?

Voor wie nog niet weet wat dropshipping is, leggen we het hier nog even kort uit.

Dropshipping is een beproefde methode om geld te verdienen op het internet. Het is een veelgebruikte en simpele methode waarbij je producten kunt verkopen in een webshop, zonder te hoeven investeren in voorraden.

Zodra jij een order ontvangt in je dropship webwinkel, stuur je deze (bijna geheel geautomatiseerd) door naar een leverancier die het product rechtstreeks naar jouw klant stuurt.

Jij, als dropship webwinkeleigenaar, ziet de door jou verkochte producten nooit.

Diensten om makkelijk populaire en winstgevende producten te vinden

Hieronder bespreken we diensten die je helpen om populaire en winstgevende producten te vinden. Eerder moest je soms professionals inhuren die je hiermee konden helpen, maar nu kun je het makkelijk zelf doen met deze diensten.

Deze diensten kosten allemaal geld, maar dit verdien je snel terug, doordat je je webwinkel kunt vullen met alleen maar goedverkopende producten en je niemand meer hoeft in te huren!

1 – Sell The Trend

Sell The Trend is één van de diensten om goede producten te vinden om te dropshippen. Hiervoor gebruiken ze kunstmatige intelligentie.

Deze computer techniek gebruiken ze om te voorspellen met welke producten je veel geld kunt gaan verdienen. Zo hoef je zelf geen onderzoek meer te doen en kun je die tijd nuttiger besteden.

Zie de video hieronder wat Sell The Trend voor je kant betekenen.

Samengevat: ze voegen elke dag duizenden producten toe waar veel vraag naar is en waar je veel aan kunt verdienen.

Bij de producten tonen ze allerlei informatie over het product. Deze informatie moet het nog makkelijker te maken voor jou om te bepalen of jij het product wilt gaan verkopen in je dropship webwinkel.

Hoe werkt Sell The Trend

Sell The Trend verzamelt data over heel veel webshops en producten.

Zo kun je zien wanneer een product voor het eerst op AliExpres kwam, en voor welke prijs het product wordt verkocht door webshops. Voor ongeveer die prijs kun jij het product ook gaan verkopen.

Vervolgens houdt Sell The Trend ook bij hoe vaak het product wordt verkocht op AliExpress. Verkoopt een product b.v. meer dan 1000 keer binnen 24 uur, dan weet je dat het een veel verkocht product is.

Ook houdt Sell The Trend bij hoe goed een product verkoopt op Amazon. Amazon heeft een z.g.n product rating. Des te lager deze rating, des te populairder het product is. En dat betekent ook dat het vaak wordt verkocht.

In onderstaande video zie je precies hoe het werkt:

Al deze data geeft aan dat er veel vraag naar een product is.

We raden je aan de $ (dollar) prijs in € (euro) te veranderen, b.v. als Sell The Trend aanraadt om een product voor $29,95 te verkopen, dan verkoop jij het voor €29,95 op jouw webwinkel.

Een andere feature is dat Sell The Trend je ook kan laten met welke advertentie teksten het product gepromoot wordt op Facebook. Wil jij ook adverteren, dan kun je die teksten b.v. vertalen naar het Nederlands en gebruiken.

Heel kort samengevat, dit is wat Sell The Trend voor je doet:

 • Laat je zien welke producten veel verkocht worden gebaseerd op data van Amazon, AliExpress en vele webshops.
 • Adviseert een verkoopprijs gebaseerd op data van andere webwinkels.
 • Helpt je met het adverteren van die producten.

Zoals al deze diensten is een abonnement vereist om toegang te krijgen tot al deze data.

Abonnement

 • Sell The Trend kost $32,97 (+/- €30) per maand bij een jaarabonnement.
  • Wil je maandelijks kunnen opzeggen, dan kost het $39,97 (+/- €36) per maand (maandelijks opzegbaar met 1 klik).
  • Geen risico: Je kunt het 7 dagen gratis proberen!
  • Geen risico: De eerste betaalde 24 uur kun je je geld alsnog terugvragen.
 

2 – Pexda

Pexda is een populaire dienst voor het vinden van populaire en winstgevende producten. Hun slogan is niet voor niets: “Stop Wasting Money on Bad Products”. Vrij vertaald betekent dat: “Stop met het verspillen van geld aan slechte producten”.

Net als andere diensten speurt Pexda ookk het internet af naar unieke, winstgevende producten en dat levert hele goede deals op, waarmee jij veel geld kunt verdienen.

Dit betekent vooral dat met Pexda je zelf geen onderzoek hoeft te doen naar de beste producten. De tijd die je daar anders aan zou besteden kun je nu beter besteden. Zoals aan andere zaken om een succes van je dropship webwinkel te maken.

Hoe werkt Pexda

Elke dag toon Pexda nieuwe producten die zeer geschikt zijn om te dropshippen. Pexda selecteert deze producten omdat de data die ze verzamelen laat zien dat er vraag naar is en dat je er veel op kunt verdienen.

Op basis van diezelfde data, kan Pexda ook voorspellen welke producten waarschijnlijk viraal gaan. Jij kunt dan één van de eerst webshops zijn die die producten verkoopt.

B.v. als je Shopify met Oberlo gebruikt, kun je naar die producten zoeken in Oberlo, en ze met één klik toevoegen aan je webshop.

Abonnementen

Plexa heeft de volgende abonnementen (geen risico, maandelijks opzegbaar):

 • Standaard
  • Voor beginnende webwinkels, maar eigenlijk te beperkte functionaliteit.
  • Eerste 14 dagen $1,95 (+/- €1,75), daarna $29,95 $14,95 (+/- €13,50) per maand.
  • Let op: 3 dagen vertraging in het tonen van de beste producten!
 • Premium
  • Raden we aan voor beginnende webwinkels.
  • $49,95 $24,95 (€22,75) per maand.
  • Alles wat je nodig hebt!
 • Ultimate
  • $199,95 (+/- €91) per maand.
  • Dit is voor grote, gevestigde webwinkels.
 

3- Dropship Spy

Ook Dropship Spy helpt je met het zoeken van winstgevende en populaire producten.

Door Dropship Spy te gebruiken weet je zeker dat je je webwinkel vult met producten waar vraag naar is. En dat helpt je weer om meer geld te verdienen.

Hoe werkt Dropship Spy

Dropship Spy scant het internet en op basis van de verzamelde data weet Dropship Spy precies naar welke producten vraag is. De dienst geeft ook tips hoe je de producten het beste kunt verkopen. Bijvoorbeeld door het geven van pakkende teksten die klanten aanzetten om de producten te kopen.

Dropship Spy biedt allerlei verschillende tools. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Product spy
 • Story spy
 • Store search
 • Influencer search
 • Training documentatie
 • Advertentie engagement scores
 • Reviews downloader
 • Shopify integratie

Voor meer specifieke informatie over elke tool ga je naar de Dropship Spy website.

Handig is bijvoorbeeld de integratie met Shopify (de beste webshop software!), je kunt je Shopify webwinkel koppelen en de producten die je gevonden hebt met Dropship Spy met één klik importeren in je Shopify dropship webshop.

Betalende klanten krijgen en tips over welke producten ze kunnen gaan verkopen, maar ook waar en met welke promotie materialen.

Abonnement

 • Dropship Spy heeft één abonnement: Dropship Spy Pro, en dat kost $20 (+/- €18) per maand (maandelijks opzegbaar).
 


4 – eComhunt

Simpel gezegd, ecomHunt zorgt er voor dat je geen stress hoeft te hebben om goed verkopende producten te vinden.

De tijd die je daar anders voor zou nemen, kun je nu gebruiken voor andere dingen om je webwinkel succesvol te maken.

Hoe werkt eComHunt

eComhunt update een paar keer dag, en bij elke update komen er weer nieuwe goedverkopende producten bij die jij kunt verkopen in je dropship webwinkel. De producten worden door experts uitgekozen.

Bij de producten wordt ook de volgende data getoond:

 • De winstmarges.
 • Statistieken.
 • Links naar het product.
 • Facebook advertenties waarin het product verkocht wordt.
 • Een video over het product.

eComhunt geeft een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Als je betaalt hebt, en de dienst bevalt je niet binnen de eerste 30 dagen, dan krijg je je geld terug.

Abonnementen

 • Gratis
  • Nieuwe producten worden getoond met 3 dagen vertraging
  • Je krijgt geen extra data te zien die je helpt om te weten welke prijs je moet vragen, hoe populair het product is, welke Facebook advertenties succesvol zijn etc. etc.
 • Pro abonnement
  • $29 $20 (+/- €18) per maand
 

 

Dit zijn alle tools die momenteel beschikbaar zijn om een product te vinden waar veel vraag naar is en waar je een goede marge op kunt maken middels dropshipping.

Klaar om een dropship webwinkel te beginnen? Lees ook: Wat is dropshipping? – En hoe ook jij makkelijk en direct kunt starten