Geplaatst op: 24 februari 2019 door Martijn Heijmans in Artikelen

Hoe maak je een winstgevende webshop met unieke producten en hoge marges?


In dit artikel leer je met welke, in Nederland vrij onbekende, tools je de populairste producten met de hoogste marges kunt vinden voor een winstgevende webshop!

Dropshippen kan ervoor zorgen dat je kunt stoppen met je huidige werk, terwijl je meer verdient, meer vrijheid hebt en leukere dingen kunt doen.

Hoe maak je een winstgevende webshop met unieke producten en hoge marges?

Om dat te bereiken moet je natuurlijk wel eerst iets doen. Wij helpen je om zo snel mogelijk een professionele webwinkel online te hebben met unieke producten waar je goede winsten op kunt maken.

Als je dit leest heb je geluk, want de hier genoemde tools zijn niet zo bekend in Nederland. Daarom kunnen ze ervoor zorgen dat jij nog de ‘gaten in de markt’ kunt vinden voor de rest van Nederland het ontdekt, maar dan kun je beter niet langer twijfelen!

Met de tools in dit artikel zoek je producten, vervolgens start je je webwinkel. Als je iets verkoopt en de klant heeft je betaald, stuur je de order door naar de leverancier, die het pakket naar je klanten stuurt.

Salehoo Market Research Lab

Salehoo is zowel een overzicht van 8000 wereldwijde groothandels met ook hun unieke “Market Research Lab“. Het Market Research Lab is een unieke en populaire tool om winstgevende producten te vinden.

Het Salehoo Market Research Lab houdt meer dan 1.6 miljoen producten in de gaten zodat Salehoo leden makkelijk een winstgevend, betaalbaar en populair gat in de markt kunnen vinden, waar nog niet veel concurrentie in is.

Doordat Salehoo boven alles een overzicht is van leveranciers, kun je de producten die je vindt in het Market Research Lab, direct aanschaffen of middels dropshipping naar je klanten sturen.

Voor $67 per jaar (wat neerkomt op ongeveer $6 per maand!) heb je niet alleen toegang tot informatie over populaire winstgevende producten, maar ook toegang tot 8000 leveranciers.

Klik hier voor meer informatie over Salehoo Market Research Lab

Dropship Spy

Dropship Spy helpt je met het zoeken van winstgevende en populaire producten. Op deze manier weet je zeker dat je je webwinkel vult met producten waar vraag naar is.

Deze dienst scant het internet en weet precies naar welke producten vraag is, maar weet ook op welke manier je die het beste kunt verkopen.

Dropship Spy is makkelijk in gebruik en voor $30 een kleine investering in een succesvolle webwinkel.

Betalende klanten krijgen en tips over welke producten ze kunnen gaan verkopen, maar ook waar en met welke promotie materialen.

Klik hier voor meer informatie over Dropship Spy


Dropshippen met de producten die je hebt gevonden?

Met de tools in dit artikel zoek je producten, vervolgens start je je webwinkel.

Als je iets verkoopt en de klant heeft je betaald, stuur je de order door naar de leverancier, die het pakket naar je klanten stuurt.

Lees dus ook ons artikel: De beste en makkelijkste webshop software

Thieve

Met Thieve kun je alleen populaire producten vinden, en alleen van AliExpress. Dat maakt Thieve de meest simpele en minst complete tool van de drie.

De producten op Thieve zijn curated, wat wil zeggen dat bepaalde mensen op Thieve handmatig producten toevoegen aan lijsten waarvan zij denken dat het populair is/wordt.

Het is dan ook niet perse een dropshipping tool, maar een website waar je leuke gadget van AliExpress kunt vinden.

Maar Thieve claimt dat met Thieve Supply, dropshippers geholpen kunnen zijn, hoe dat precies gaat, is ons niet direct helemaal duidelijjk, maar toch in het overzicht voor de compleetheid!

Klik voor meer informatie over Thieve en Thieve Supply.

Dit zijn alle tools die momenteel beschikbaar zijn om een product te vinden waar veel vraag naar is en waar je een goede marge op kunt maken middels dropshipping.

Klaar om een dropship webwinkel te beginnen? Lees ook: Top 3 webshop pakketten waarmee je snel een dropship webwinkel begint!