Alles Over Shopify Lite

Foto van Martijn Heijmans - auteur van artikel
Martijn Heijmans - Dropshipping en Webwinkel Expert

Geplaatst: 8 januari 2020 in Dossiers Shopify


De Canadese webwinkelsoftware gigant Shopify wint snel terrein in Nederland. Een zeer complete webshop, die ook nog eens uitbreidbaar is met apps en thema’s, voor $29 per maand? Wie wil dat nu niet?

Toch zijn er beginnende webwinkeliers voor wie dat een té grote investering is. Zij kunnen kiezen voor het Shopify Lite plan van $9 per maand.

Verkopen vanaf elke website met de Buy Button

Met Shopify Lite kun je een Shopify Buy Button aanmaken, iets waarmee je producten kunt verkopen vanaf elke website, maar met natuurlijk veel minder opties en functionaliteit dan van een $29 per maand Shopify webwinkel.

Desalniettemin is Shopify Lite prima geschikt voor het verkopen van enkele producten vanaf een bestaande website of een Facebook Business pagina. Je krijgt geen hele webwinkel, maar voegt slechts op een makkelijke manier een knop toe aan deze pagina’s om producten te verkopen.

Shopify Lite is de goedkoopste optie die Shopify aanbiedt en is ook één van de goedkoopste mogelijkheden om een webshop te beginnen.

Voor maar $9 per maand tover je een WordPress, Joomla, Jimdo, Wix, Jouwwebshop of welke andere website software je ook maar gebruikt. Je klanten kunnen dus je content lezen en direct kopen waar ze over lezen!

En het mooiste, je kunt Shopify Lite 14-dagen proberen, zonder risico! Geen creditcard of betaalgegevens nodig.

Maak een Facebook of Instagram Shop met Shopify Lite

Daarnaast kun je met Shopify Lite een volledig geïntegreerde Facebook webwinkel maken, waarmee je op een makkelijke manier producten kunt verkopen vanaf je Facebook pagina.

Shopify Lite integreert ook met een Facebook Business Pagina. Bij het gebruik van Shopify Lite met Facebook komt er een extra ‘Shop’ tab beschikbaar op de Facebook pagina met een overzicht van de producten die je verkoopt en de mogelijkheid voor klanten om de producten toe te voegen aan hun winkelwagen en ze uiteindelijk te kopen.

Alle wijzigingen aan de producten worden automatisch doorgevoerd op zowel de Facebook pagina, als op andere pagina’s waar je de Shopify Buy Button gebruikt.

Het kopen van producten gebeurt via de veilige en door Shopify geoptimaliseerde betaalpagina, waardoor je zo weinig mogelijk klanten verliest tijdens het betalen.

Blijf in contact met klanten met Shopify Live Chat via Facebook Messenger

Bij Shopify Lite komt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een Live Chat module voor Facebook Messenger. Hiermee kun je vragen van klanten beantwoorden, maar ze ook op de hoogte houden van de status van hun order. Mochten er onverhoopt nog klachten zijn, dan kun je ook van deze Live Chat module gebruik maken.

Probeer Shopify Lite nu 14-dagen. Binnen een minuut beginnen, geen betaalgegevens nodig!

[mashshare]