One Stop Webshop

Foto van Martijn Heijmans - auteur van artikel
Martijn Heijmans - Dropshipping en Webwinkel Expert

Geplaatst: 21 februari 2019 in Dropshipping artikelen


Zoek je naar software om je webwinkel te beginnen en heb je geen zin in technische gedoe? Dan is het misschien handig om op zoek te gaan naar een one stop webshop aanbieder, ook wel bekend als Software as a Service (Saas) aanbieder. Wij hebben een lijst met de beste webshop aanbieders op SaaS basis.

Hierbij krijg je direct kant en klare software die ontwikkelt en onderhouden wordt door de SaaS webshop aanbieder.

Er zijn vele voorbeelden van dergelijke webwinkel partijen die een one stop webshop oplossing bieden. Zie ook de eerder genoemde lijst van beste webshop aanbieders.

Hierbij hoef je nooit upgrades te doen, deze worden voor je gedaan. Het ontwerpen van je webwinkel gaat door middel van thema’s die je kunt aanpassen via de online tool van de webshop aanbieder.

Vaak kun je pagina elementen sleep naar de gewenste positie om zo tot de gewenst layout van je webwinkel te komen.

Als alle element op hun plek staan kun je teksten en kleuren aanpassen, logo’s toevoegen en andere plaatjes.

Als het design naar tevredenheid is, is het een kwestie van producten toevoegen (tips) en zorgen dat klanten kunnen betalen. Daarnaast raden we ook aan om te werken met een ‘shipping tool‘, hierbij worden de pakketten van meerdere webwinkels gecombineerd en profiteert iedereen van volume korting.

Veel one stop webwinkel aanbieders bieden de mogelijkheid om te integreren middels een plugin/add-on met een dergelijke shipping tool. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk!

Voor de meeste Nederlandse aanbieders van webwinkel software geldt dat je ongeveer € 15 tot € 20 per maand betaald. Hiervoor krijg je Nederlandstalige ondersteuning, een makkelijke manier om je webshop vorm te geven, ondersteuning voor betalingen met de meest gangbare betaalmogelijkheden in Nederland zoals iDEAL, Paypal, creditcard, bankoverschrijving en soms ook aanbieders van achteraf betalen zoals Klarna en Afterpay.

Al met al zijn one stop webwinkel aanbieders de makkelijkste manier om je webwinkel te maken!

[mashshare]