Mijn Webwinkel Review


Mijn Webwinkel gelooft dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sinds ze zijn opgericht in 2005 hebben ze dan ook maar één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel. Ook voor webwinkeliers die een webshop zonder voorraad willen starten zijn er mogelijkheden

Inmiddels maken ruim 40.000 webwinkeliers gebruik van het Mijn Webwinkel webwinkelsysteem. Samen zijn zij goed voor meer dan 1.5 miljoen transacties per jaar.

De webwinkels zijn volledig responsive. Zo wordt je shop optimaal weergegeven op alle apparaten.

Heb je ook een fysieke winkel of verkoop je regelmatig op markten, beurzen en events? Met de Mijnwebwinkel Kassa App laat je klanten overal eenvoudig afrekenen en heb je altijd zicht op je voorraad.

Mijn Webwinkel vindt dat iedereen zijn eigen webshop moet kunnen starten. Gebruiksgemak en plezier staan daarom voorop. Zo sleep je onderdelen naar de gewenste plek en pas je met een paar klikken de vormgeving aan.

Helaas moet je zelf alle producten in webshop zetten, dat is een vervelend karwei, vandaar dat Mijn Webwinkel 3 sterren heeft. Met Zowel Lightspeed als CCV Shop kun je automatisch producten van dropship groothandels importeren.


Met mijnwebwinkel kun je een prima dropshipping webshop beginnen, maar je moet zelf je producten toevoegen, omdat er geen standaard koppeling met dropshippers is. Verder heb je minder mogelijkheden dan bij concurrerende webshop software, terwijl je hetzelfde bedrag per maaand betaalt.

Martijn Heijmans, dropship expert Upyoursales.nl

Voordelen en Nadelen

Voor deze webshop hebben we nog geen voordelen en nadelen ingevuld...

Andere eigenschappen
Pakket Premium
Gratis Proberen Ja
Opstart kosten 0
Wat kost Mijn Webwinkel per maand? €49
Minale contractduur jaar
Maximaal aantal producten die je in winkel kunt hebben onbeperkt
Geschiktheid per onderdeel
Geschiktheid voor dropshipping
Prijs / Kwaliteit
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Technische kennis benodigd (1 veel / 5 weinig)

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]