Goedkoop En Makkelijk Pakketten Versturen Met SendCloud

Foto van Martijn Heijmans - auteur van artikel
Martijn Heijmans - Dropshipping en Webwinkel Expert

Geplaatst: 24 januari 2019 in Artikelen


Pakketten versturen vanuit je webwinkel kan goedkoper en makkelijker met de hier besproken diensten. De diensten SendCloud bundelt orders van veel webshops en geven het volumevoordeel aan jou.

Goedkoop en makkelijk producten uit je webshop versturen

Daarmee kun jij je pakketten voor concurrerende prijzen versturen en hoef je niet duurder te zijn dan grote webshops! Daarnaast kun je via deze diensten ook flexibelere bezorging aanbieden, zoals naar pakketpunten of avondbezorging.

SendCloud

De grootste en bekendste speler op dit gebied is het Nederlandse SendCloud. Niet alleen maken zij het verzenden goedkoper, ze maken het ook makkelijker. SendCloud kun je helemaal gratis gebruiken! Geen vaste kosten, geen minimaal aantal pakketten. Verstuur je niks, betaal je niks.

Jij koppelt hun software aan jouw webshop, waardoor klanten kunnen kiezen uit bezorg opties. In plaats van € 6,95 per pakketje met track en trace, betaal je via SendCloud € 4,65. Prijzen zijn exclusief BTW.

Goedkoop en makkelijk je pakketjes versturen met SendCloud

Voor verzending met die prijs kun je gebruik maken van DHL of PostNL. Kies je voor DHL, dan komen ze je pakketten ook nog gratis halen.

Indien je een koppeling met je webwinkel software hebt, worden de orders automatisch vanuit je webshop in je SendCloud account geïmporteerd. Vervolgens pak jij de order in, print het verzendlabel en geef je de pakketjes af bij een pakketpunt of je laat ze ophalen door DHL.

Ook retouren kun je makkelijk afhandelen, met een druk op de knop maak je een retourlabel aan waarmee je klant het producten kan terugsturen.

Pakketjes kunnen worden verstuurd via:

  • DHL
  • PostNL
  • DPD
  • Same Day

Klanten kunnen kiezen uit:

  • Zelfde dag bezorging
  • Zaterdag bezorging
  • Afhaal punt levering

SendCloud kan koppelen met:

Wil je meer informatie over SendCloud? Bezoek dan de website.

[mashshare]