Dropshipment leverancier VR Store

Verdien geld met het doorverkopen van producten die dropship leverancier VR Store voor je verstuurd!


Dropshipping leverancier VR Store biedt producten aan in de categorie games dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Bezoek de website

Screenshot van de website van
Informatie van website

Omschrijving van VR Store
VR-Store is dé webshop voor een betaalbare - maar onvergetelijke - Virtual Reality belevenis! Met onze exclusieve introductie van de ColorCross Virtual Reality Bril in Nederland en België, bieden we klanten een unieke en grootse 3D-ervaring voor een klein prijsje. Hierdoor maken wij Virtual Reality voor iedereen bereikbaar.

Bovendien houden we het assortiment up-to-date met de laatste innovaties op Virtual Reality gebied. U vindt bij ons bijvoorbeeld ook de nieuwe VR-Box Virtual Reality Bril en handige gamepads om het maximale uit uw VR-avontuur te halen.

Bij VR-Store koopt u altijd veilig en vertrouwd. En uiteraard staat klanttevredenheid bij ons voorop. Snel reageren op vragen en het bieden van een goede ondersteunende klantenservice zijn voor ons vanzelfsprekend. Dit ziet u ook terug bij onze klantbeoordelingen en daar zijn we best trots op!

Wil je een dropshipping webshop beginnen en producten van VR Store via dropshipment verkopen? Stuur een bericht.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. VR Store doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • VR headsets
  • Gamepads
  • Merken
  • Google
  • ColorCross
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Ja
Verzending Onbekend
Betaling bitcoin
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 16:30
Adres van VR Store

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Klaaswaal.


Dotterbloemstraat 21
3286 VM Klaaswaal
Telefoon: 088 753 753 2
KVK: 56286287
Hoe werkt dropshipment met VR Store

Jij kunt geld verdienen met het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij VR Store en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan VR Store, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!