Dropshipment leverancier Vince Design

Verdien geld met het doorverkopen van producten die dropship leverancier Vince Design voor je verstuurd!


Dropshipping leverancier Vince Design biedt producten aan in de categorie meubels & woonaccessoires dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Bezoek de website

Screenshot van de website van
Informatie van website

Omschrijving van Vince Design
Vandaag besteld is morgen in huis! Dropshipping is vanaf 2008 ons onderscheidend vermogen. Met een op maat gebouwd systeem geven wij volledige inzage in onze voorraadwaardes en tevens toekomstig binnenkomende containers. Wij ontzorgen u als dealer compleet waarbij ook klachten binnen 24 uur worden verholpen. Vince Design is snel en flexibel!

Vrijwel alle producten worden vanuit ons magazijn rechtstreeks naar de eindgebruiker verzonden. Via ons op maat gebouwde systeem (Vincemanager.nl) kan u als dealer uw orders invoeren. Ook faciliteren wij een API-koppeling waarmee uw webshop wordt gekoppeld aan ons systeem waardoor uw orders automatisch bij ons terecht komen.

De Vincemanager kiest automatisch de meest concurrerende vervoerder voor uw order en ons magazijn draagt zorgt voor de verzending op de dag van de order. Binnen de Benelux leveren wij binnen 24 uur uw orders uit.

Uw order wordt altijd op naam van uw bedrijf verzonden. De eindgebruiker komt nooit in aanraking met de naam Vince Design, noch op de doos, noch op het label. Een voorbeeld-label kunt u hier vinden

Wil je een dropshipping webshop beginnen en producten van Vince Design via dropshipment verkopen? Stuur een bericht.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Vince Design doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • Eetkamerstoelen met arm
  • Eetkamerstoelen zonder arm
  • Stoffen eetkamerstoelen
  • Vloerlampen
  • Conferentiestoelen
  • Barkrukken
  • Merken
  • Geen informatie gevonden...
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Ja
Verzending
Betaling Onbekend
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 17:00
Adres van Vince Design

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Emmen.


Kapitein Grantstraat 3
7821AP Emmen
Telefoon: 0591 750492
KVK: 60202971
Hoe werkt dropshipment met Vince Design

Jij kunt geld verdienen met het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Vince Design en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Vince Design, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!