Dropshipment leverancier Via Ons

Verdien geld met het doorverkopen van producten die dropship leverancier Via Ons voor je verstuurd!


Dropshipping leverancier Via Ons biedt producten aan in de categorie meubels & woonaccessoires dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Bezoek de website

Screenshot van de website van
Informatie van website

Omschrijving van Via Ons
Wij zijn een klein, maar erg flexibel bedrijf met een jarenlange ervaring in de detailverkoop ( magazijnvanholland.nl) en als groothandel.
Na 15 jaar als meubelgroothandel actief te zijn geweest is het fantastische Italiaanse merk Diamantini & Domeniconi iets wat wij als agenturen niet konden laten liggen. Met deze klokken heb je een stukje exclusiviteit en kwaliteit waar, voor u als winkelier, ook een leuke marge op zit.

Nu hebben wij inmiddels onze portefeuille flink mogen uitbreiden met de exclusieve verkoop binnen Nederland en België van het fantastische FlexibleLove (kartonnen uittrekbank) Urban-Favourites , Alwin\’s Space Box, Memo Boards en Harry (functioneel Duits design en fabricaat). Van deze merken hebben wij zelf veel op voorraad en exclusief voor onze dealers, verzorgen wij directe verzending naar de consument. Ideaal voor uw webshop of snelle levering aan uw winkel.

Als agenturen mogen wij exclusief in Nederland en Vlaanderen, Abitaro (maatwerk binnen 4 weken uit Duitsland) en het oude Franse familiebedrijf Drugeot Labot vertegenwoordigen.

Onze doelstelling is om met u een langdurige zakelijke relatie aan te gaan en samen te werken aan een stukje omzetstijging van uw showroom of webshop. Natuurlijk is een exclusief dealerschap in uw verkoopregio dan vanzelfsprekend. Ook zullen wij proberen te zorgen voor een extra stukje service, door het direct leveren aan uw klant, d.m.v dropship.
Als klap op de vuurpijl, kunnen wij voor onze dealers, uw verkoop bij de klanten thuis ophangen en afstellen (mechanische klokken) of meubilair monteren. Hiervoor belasten wij u met een laag vast bedrag. De afspraak maken wij direct met u of uw klant en is afhankelijk van onze routes in Nederland en België.

Wil je een dropshipping webshop beginnen en producten van Via Ons via dropshipment verkopen? Stuur een bericht.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Via Ons doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

 • Producten
 • Meubels
 • Klokken
 • Merken
 • SIXAY furniture
 • Cube design
 • Urban-Favourites Alwin's Space Box
 • Memo Boards + Barcodes NeXtime
 • Harry
 • Drugeot Labot
 • Diamantini & Domeniconi
 • Lounge Paradise
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending Onbekend
Betaling Onbekend
Mogelijkheid tot op rekening bestellen ja
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Via Ons

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Hillegom.


Graaf Janlaan 62
2181TM Hillegom
Telefoon: 0653325856
KVK: 34077705
Hoe werkt dropshipment met Via Ons

Jij kunt geld verdienen met het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Via Ons en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Via Ons, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!