Dropshipment leverancier Sabbies


Dropshipping leverancier Sabbies biedt producten aan in de categorie baby en kind dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van Sabbies

Ik ben Sabine Hendriksen en trotse mama van twee zonen. Als klein meisje had ik de droom om kapster te worden. En dat werd ik ook. Alleen door lichamelijke tegenslagen kon ik mij droom niet meer voorzetten. Toen ben ik mij gaan omscholen en aan de slag gegaan in de gehandicatpenzorg. Waar ik met veel liefde en plezier 20 uur in de week werk.

Sinds de komst van onze eerste zoon ben ik achter de naaimachine van mijn moeder gekropen. Dat ging zo goed, dat ik ook opdrachten kreeg van echte klanten. Ik ging workshops en cursussen volgen. Steeds vaker kreeg ik te horen dat ik daar iets mee moest gaan doen. Na de bevalling van onze tweede zoon, heb ik dit toen ook gedaan. Janurari 2017 lanseerde ik mijn webshop en "wauw" wat een warm welkom van iedereen. Ik loop niet graag naast mijn schoenen maar ik ben toch best wel trots op het resultaat.

Ik maak graag gebruik van duurzame en natuurlijke materialen waardoor de kwaliteit en veiligheid van elke product is gewaarborgd. Want ja, je wilt toch alleen het beste voor je kind. Naast de producten in de shop maak ik ook custom made producten. Daarover mag je mij altijd mailen.

Sabbies vind samenwerken erg leuk! ben je geïnteresseerd om mij spullen aan te bieden door middel van dropshipping of inkoop stuur dan een mailtje.

Bezoek Sabbies

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van Sabbies.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Sabbies doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • Stickers
  • Tipi Kussens
  • Mijlpaalblokken
  • Kaarten
  • Posters
  • Lightbox Symbolen
  • Merken
  • Geen informatie gevonden...
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending
Betaling
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Sabbies

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Oosterhout.


Warmoesstraat 19
6678 BB Oosterhout
Telefoon: 0620002004">0620002004
KVK: 67682960
Hoe werkt dropshipment met Sabbies

Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Sabbies en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Sabbies, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]