Dropshipment leverancier Rocos


Dropshipping leverancier Rocos biedt producten aan in de categorie dieren dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van Rocos

Geruime tijd zijn wij aan het zoeken geweest naar een goede brok, die paste aan onze wensen en overtuigingen. De brok moest gegeven kunnen worden met vlees omdat wij onze honden ook regelmatig vers vlees voeren. Tijdens onze zoektocht naar een goede brok stuiten we toch steeds weer op dingen waar wij ons niet in konden vinden.

Onze brok moest een geperste brok worden met een hoog dierlijk eiwitgehalte (rund), goede vetten en bestaan uit hoogwaardige zuivere grondstoffen, vitaminen, mineralen, sporenelementen en prebiotica voor een goede darmflora. We wilden een 100% natuurlijk product, dus geen chemische toevoegingen.

Bezoek Rocos

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van Rocos.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Rocos doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • Hondenvoer
  • Hondensnacks
  • Voedingssupplementen voor honden
  • Vitaminen voor honden
  • Halsbanden en lijnen
  • Merken
  • Rocos
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Ja
Verzending Onbekend
Betaling Onbekend
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 15:00
Adres van Rocos

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Heteren.


Bretagnesingel 114
6666XX Heteren
Telefoon: .026 4722924">.026 4722924
KVK: 53471547
Hoe werkt dropshipment met Rocos

Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Rocos en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Rocos, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]