Dropshipment leverancier Renard Watches


Dropshipping leverancier Renard Watches biedt producten aan in de categorie horloges en sieraden dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van Renard Watches

RENARD heeft als Nederlands horlogelabel een ruim assortiment tijdloze en stijlvolle dames- en herenhorloges samengesteld. RENARD horloge heeft specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op klassieke en eigentijdse invloeden in combinatie met subtiele details. RENARD is een snelgroeiend horlogemerk welke met enige regelmaat wordt gepromoot middels publicaties in kranten, tijdschriften en weekbladen. Naast stijlvolle reclame campagnes wordt het merk RENARD online ondersteund door invloedrijke (fashion)bloggers, ambassadeurs en ambassadrices.

Vanuit RENARD zijn wij altijd op zoek naar wederverkopers. Heb jij een online (fashion) winkel en wil je deze winkel uitbreiden met een uniek assortiment dames- en herenhorloges dan bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons dropshipment programma. Hierbij beheer je zelf je eigen webshop en maak je gebruik van onze voorraad en content. Je koopt direct in bij RENARD en wij leveren rechtstreeks aan jouw klant.

Bezoek Renard Watches

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van Renard Watches.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Renard Watches doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • Vrouwen horloges
  • Heren horloges
  • Bracelets
  • Merken
  • Renard
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending Onbekend
Betaling Onbekend
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Renard Watches

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Amsterdam.


Jacob Van Lennepkade 334U
1053NJ Amsterdam
Telefoon: 0206265445">0206265445
KVK: Onbekend
Hoe werkt dropshipment met Renard Watches

Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Renard Watches en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Renard Watches, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]