Dropshipment leverancier Prindustry


Dropshipping leverancier Prindustry biedt producten aan in de categorie drukwerk, printen en fotografie dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van Prindustry

Prindustry biedt een webshop met dropshipping drukwerk, dus voor grafische producten. Met deze zogenaamde WhiteLabelShop krijg je een netwerk van aangesloten grafische dropshipping leveranciers die hun drukwerk, print en sign producten aanbieden via een marktplaats achter de webshop. Je kiest zelf naar welke leverancier de bestelling mag gaan. Deze leverancier verstuurt het product vervolgens als white label pakket direct door naar jouw klant.

Het hebben van een webshop met dropshipping biedt vele voordelen. Er is weinig investering nodig om zo’n webshop te starten. Als reseller met een grafische webshop hoef je je alleen op de verkoop te richten. Het verwerken van de opdracht ligt bij de dropshipping leveranciers. Je hoeft zelf geen voorraad te houden, maar kunt je klanten wel een compleet assortiment aan drukwerk en print presenteren. Flyers, folders, visitekaartjes, koffiebekers, vlaggen, stempels of sign: het is allemaal toe te voegen in je webshop. Je bent als reseller helemaal zelf in controle. Je kunt de gewenste producten kiezen om toe te voegen in de dropshipping webshop. De webshop is whitelabel, dus je verkoopt alles onder je eigen naam, met prijzen naar eindgebruikers die jij zelf bepaalt. Via het Prindustry platform krijg je dikwijls korting bij de dropshipping leveranciers die de producten aanbieden in de marktplaats.

De dropshipping webshop van Prindustry geeft jou een totaaloplossing voor het bestellen van grafische producten, doorzetten van orders en het factureren. Een eenvoudig web-to-print instapmodel via dropshipping!

Bezoek Prindustry

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van Prindustry.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Prindustry doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

 • Producten
 • Flyers
 • Briefpapier
 • Brochures
 • Posters
 • Kalenders
 • Visitekaartjes
 • Koffiebekers
 • Vlaggen
  • Stempels
  • Merken
  • Geen informatie gevonden...
  Services verzorgd door dropshipping groothandel

  Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

  Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
  Verzending Onbekend
  Betaling Onbekend
  Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
  Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
  Adres van Prindustry

  Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Haarlem.


  Richard Holkade 22
  2033 PZ Haarlem
  Telefoon: 020 822 35 36">020 822 35 36
  KVK: 53 55 12 30
  Hoe werkt dropshipment met Prindustry

  Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Prindustry en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Prindustry, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

  We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

  [mashshare]