Dropshipment leverancier Piramidions


Dropshipping leverancier Piramidions biedt producten aan in de categorie boeken dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van Piramidions

Piramidions is een aantrekkelijke groothandel voor eenmanszaken en het midden- en kleinbedrijf. Als groothandel is Piramidions interessant voor de kleinere (niet aangesloten) boekenwinkel. Grotere boekenwinkels zijn doorgaans aangesloten bij distributeurs als Centraal Boekhuis. Voor deze aansluiting zijn relatieve hoge maandelijkse vaste kosten verschuldigd. Voor de kleinere boekhandel of eigen praktijk met boekenverkoop zijn deze maandelijkse vaste kosten vaak te hoog.

Misschien wilt u online boeken gaan verkopen en zoekt u nog een leverancier voor uw boeken? Maak dan gebruik van onze drop-shipping mogelijkheden. Wij verzenden de boeken voor u rechtstreeks naar uw klanten. Ook hier bieden we een kortingspercentage van maar liefst 30% op boeken.

Bezoek Piramidions

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van Piramidions.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Piramidions doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • Algemene boeken
  • Esoterische en spirituele boeken
  • Kinderboeken
  • Merken
  • Geen informatie gevonden...
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending Onbekend
Betaling Onbekend
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Piramidions

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Eindhoven.


Bourgognelaan 102
5627KV Eindhoven
Telefoon: 040 242 8220">040 242 8220
KVK: 17242319
Hoe werkt dropshipment met Piramidions

Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Piramidions en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Piramidions, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]