Dropshipment leverancier Mi Light Winkel


Dropshipping leverancier Mi Light Winkel biedt producten aan in de categorie electronica dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van Mi Light Winkel

MiLightwinkel.nl is de grootste internetwinkel gespecialiseerd in MiLight producten.

MiLight is een Domotica systeem in de categorie LED verlichting. De producten die wij verkopen zijn scherp geprijsd en van hoogstaande kwaliteit, wat erg aantrekkelijk is voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij hanteren een grote voorraad, dus kunnen grotere orders de volgende dag al leveren.

Het systeem is erg simpel, met een LED lamp en een afstandsbediening heeft u al een start gemaakt voor uw eigen systeem. Dit kunt u uitbreiden met heel veel verschillende soorten MiLight producten om uiteindelijk uw hele huis met LED lampen en LED strips te verlichten.

De lampen zijn door middel van een WiFi module met uw WiFi-netwerk verbonden, zo kunt u deze via een gratis App (iOS, Android) bedienen. Is het bedienen via de smartphone niets voor u? Gebruik dan onze radiografische afstandsbediening! U heeft een bereik van ongeveer 20 à 25 meter en kunt vanaf elk gewenst punt in huis uw verlichting bedienen

Bezoek Mi Light Winkel

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van Mi Light Winkel.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Mi Light Winkel doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • LED Lampen
  • Afstandsbedieningen
  • Controllers
  • Accessoires
  • Downlights
  • Breedstralers/Schijnwerpers
  • Merken
  • Milight
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending
Betaling Onbekend
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Mi Light Winkel

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Weesp.


Flevolaan 52
1382JZ Weesp
Telefoon: 020 2600008">020 2600008
KVK: 67513247
Hoe werkt dropshipment met Mi Light Winkel

Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Mi Light Winkel en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Mi Light Winkel, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]