Dropshipment leverancier KPI BV


Dropshipping leverancier KPI BV biedt producten aan in de categorie meubels en woonaccessoires dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van KPI BV

KPI BV is ontstaan uit een hobby en ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige Koivoer groothandel. Wij leveren al jaren in de Benelux aan verschillende grote kwekerijen, groothandels en betere detailhandel. Ons voer is namelijk ontwikkeld door Japanse experts met ruim 100 jaar ervaring, dus wij garanderen een hoge kwaliteit koivoer. We laten ons voer in Europa maken volgens de originele ingrediënten, op deze manier kunnen wij altijd snel leveren en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Tevens leveren wij ook verschillende andere voeren, zoals bv. steurvoer, forellenvoer en natuurvoer.

De producten van KPI BV verkoop je via je eigen webshop , zonder dat je de producten zelf op voorraad hebt. Je zet de producten van ons op je website en bepaalt zelf de verkoopprijs. Wij rekenen alleen de speciale dropshipping inkoopprijs en de verzendkosten.

Wanneer iemand één of meerdere van deze artikelen bestelt via jouw site, bestel en betaal jij deze producten bij ons. Wij versturen de bestelling rechtstreeks naar je klant terwijl de factuur naar jou wordt gestuurd.Op deze manier hoef je dus niet zelf een voorraad bij te houden. Je hoeft alleen maar bestellingen te plaatsen bij ons en in de gaten te houden of alles goed en soepel verloopt. Dit kan je veel tijd (en dus geld) besparen.

Bezoek KPI BV

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van KPI BV.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. KPI BV doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • Koivoer
  • Steurvoer
  • Natuurvoer
  • Forellenvoer
  • Emmers
  • Merken
  • Hikari
  • Takazumi
  • Medicarp
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending Onbekend
Betaling Onbekend
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van KPI BV

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Oostvoorne.


Dalweg 3A
3233 KK Oostvoorne
Telefoon: 0181 507134">0181 507134
KVK: 59681705
Hoe werkt dropshipment met KPI BV

Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij KPI BV en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan KPI BV, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]