Dropshipment leverancier Expert Kleding


Dropshipping leverancier Expert Kleding biedt producten aan in de categorie fashion, (merk)kleding en kinderkleding dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van Expert Kleding

Wij zijn een groothandel die zich richt op vrouwen kleding, gevestigd in Utrecht. Onze productiefaciliteiten zijn gevestigd in Turkije. Van huis uit zijn wij producent en importeur van deze kwalitatief hoogwaardige kleding. Dat is dan ook het geheim achter de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die wij u kunnen bieden.

We willen graag onze producten aanbieden aan webshops via dropshipping. Daarbij publiceert de webshop onze producten met hun eigen prijzen op de website. Als er een bestelling wordt geplaatst bij de webshop, dan bestelt de webshop het product bij ons en vult de naam en het adres van de klant in. Wij sturen het product rechtstreeks op naar de klant en maken daarbij gebruik van het kaartje of de sticker (en extra aangeleverd verpakkingsmateriaal door de webshop) van de webshop. Hierdoor lijkt het alsof het pakket is verzonden door de webshop waar de klant heeft besteld.

Bezoek Expert Kleding

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van Expert Kleding.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Expert Kleding doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • Dameskleding
  • Merken
  • Geen informatie gevonden...
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending
Betaling
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Expert Kleding

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in De bilt.


Burgemeester van Heemstrakwartier 243
3731 TG De bilt
Telefoon: 030 3200107">030 3200107
KVK: 54669855
Hoe werkt dropshipment met Expert Kleding

Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Expert Kleding en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Expert Kleding, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]