Dropshipment leverancier Camerashop 24


Dropshipping leverancier Camerashop 24 biedt producten aan in de categorie electronica dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van Camerashop 24

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor al uw camerabeveiliging producten? Wij hanteren aantrekkelijke kortingen voor wederverkopers en installateurs. U kunt erop rekenen dat alle producten direct uit voorraad geleverd worden. Wij begrijpen namelijk dat dit zeer belangrijk is voor uw klanten. Het is mogelijk dat wij de producten direct naar uw klanten versturen (dropshipping).

Uiteraard versturen wij de producten dan in een blanco verpakking en desgewenst met uw briefpapier en pakbon. Voor scholen, organisaties, universiteiten en bedrijven hebben wij speciale mogelijkheden met op maat gemaakte bestelmogelijkheden en voor grotere afnames eventueel nog meer korting. Neem contact met ons op voor meer informatie

Bezoek Camerashop 24

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van Camerashop 24.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Camerashop 24 doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • Beveiligingscamera's
  • Recorders
  • Kabels
  • Randartikelen
  • Accessoires
  • Ir Lampen
  • Merken
  • Geen informatie gevonden...
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Ja
Verzending
Betaling Onbekend
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Camerashop 24

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Spijkenisse.


Wachthoevestraat 2
3209 BK Spijkenisse
Telefoon: 0181 453362">0181 453362
KVK: 65646509
Hoe werkt dropshipment met Camerashop 24

Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Camerashop 24 en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Camerashop 24, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]