Dropshipment leverancier Autopot


Dropshipping leverancier Autopot biedt producten aan in de categorie tuinartikelen, gereedschappen en onderdelen dropshippers. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alle Dropshipping Leveranciers van Nederland op Upyoursales.nl

Begin met dropshippen

Omschrijving van Autopot

AutoPot automatische bewateringssystemen zijn de meest gebruiksvriendelijke en meest onderhoudsvrije systemen die er bestaan. De veelzijdige Easy2Grow, 1Pot en AQUAbox systemen voorzien uw groenten, fruit en/of sierplanten automatisch in hun behoefte naar water en voedingsstoffen dankzij het gepatenteerde AQUAvalve principe.

AutoPot is online groothandel voor resellers, zowel online als fysieke winkels binnen Europa. Vanuit onze vestiging en distributiecentrum in Nederland en Duitsland versturen wij dagelijks onze producten in neutrale dozen naar onze klanten over de hele wereld. Steeds meer startende webwinkeliers doen aan dropshipping. Handig, want u als verkoper hoeft de producten niet zelf op voorraad te houden. Wanneer u een bestelling krijgt sturen wij de bestelling, onder uw naam naar uw klant.

Wij versturen door heel Europa, informeer naar de voorwaarden

Bezoek Autopot

Voor meer informatie rondom deze dropshipping leverancier of groothandel is het belangrijk om ook de voorwaarden van het droppshippen door te lezen op de website van Autopot.

Producten en Merken

Elke dropship groothandel en dropship leverancier heeft zijn eigen assortiment aan producten die jij kunt doorverkopen. Autopot doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

  • Producten
  • Tuinkas bewatering
  • Tuin en moestuin bewatering
  • Merken
  • Geen informatie gevonden...
Services verzorgd door dropshipping groothandel

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending
Betaling Onbekend
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Autopot

Je kunt deze dropshipping webshop vinden in Maastricht.


Ankerkade 125D
6222 NL Maastricht
Telefoon: 046 2600118">046 2600118
KVK: 53334574
Hoe werkt dropshipment met Autopot

Het is mogelijk om te verdienen aan het wederverkopen van producten van deze dropship leverancier. Wanneer iemand iets bij jou bestelt, plaats jij de order bij Autopot en deze verstuurt de order direct naar de klant. Eventueel met een pakbon met jou logo. Het verschil tussen wat de klant betaalt en wat jij betaalt aan Autopot, is je winst. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]