Fulfillment aanbieder Vareya

Verdien geld met je webwinkel, zonder zelf je magazijn te beheren en pakketten te versturen. Met fulfillment doet Vareya dat allemaal voor je!


Fulfillment Vareya biedt diensten aan in de categorie algemeen. We vonden de volgende informatie over deze fulfillment dienstverlener.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alles wat je wilt weten over Dropshipping Leveranciers in Nederland

Lees meer over deze fulfillment aanbieder

Omschrijving van Vareya

Vareya BV was opgericht in 2016 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige internationale fulfilmentpartner. E-Fulfilment en Warehousing zijn onze twee kerndiensten die sterk met elkaar verbonden en complementair zijn.

Wij streven ernaar om bedrijven wereldwijd te helpen met opslag, import en export. Dankzij een opslagcapaciteit van 42.000 m2 in ons hoofdkantoor in Etten-Leur bieden wij concurrerende opslag- en afhandelingstarieven.

Ons distributiecentrum is tevens een gecertificeerd Bonded Warehouse (Customs-Entrepot), wat betekent dat we goederen die onder de douanerechten vallen kunnen opslaan en afhandelen, evenals de betaling van de douanebelasting en de wederuitvoer van goederen kunnen afhandelen.

Door de voortdurende groei van web-shops wereldwijd is e-fulfilment is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van e-commerce sector. Door het uitbesteden van hun e-fulfilment besparen webwinkels onnodige overheadkosten voor het behoud van hun eigen opslagruimte, het inhuren van extra werknemers en investeren in plaats daarvan de tijd, energie en middelen om hun bedrijf te laten groeien. Het e-fulfillment-proces begint met inkomende zendingen — we ontvangen uw goederen en slaan ze gecodeerd op in een van onze magazijnen.

De goederen worden geregistreerd in ons Warehouse Management systeem (WMS) en krijgen een specifieke plaats binnen het warehouse. Met behulp van ons voorraadbeheersysteem bieden we onze klanten inzicht in de goederen die ze in ons magazijn hebben opgeslagen, zodat u de perfecte balans tussen vraag en aanbod kunt behouden.

Op deze manier minimaliseert u de opslagkosten zonder afbreuk te doen aan uw vermogen om aan de eisen van de markt te voldoen. Wanneer een bestelling in uw webshop wordt geplaatst, behandelen wij de orderverwerking, ondersteund door onze slimme ICT-oplossingen die geïntegreerd zijn met uw verkooppagina.

Dit garandeert dat u altijd over nauwkeurige informatie beschikt over de goederenstroom, ontvangsten, voorraadniveaus, orders en Retouren. In het magazijn, waar uw producten worden opgeslagen, worden de orders gepickt en verpakt en voorzien van een adres label en pakbon.

De laatste stap in het e-fulfillment proces is verzending. Of het nu een tijdschrift, pakket, pallet of container is, vanwege de grote hoeveelheden die we verzenden en onze sterke connecties met internationale distributeurs, kunnen onze klanten altijd profiteren van de laagste prijs en het bijna niet-bestaande risico op schade tijdens het transport.

Bezoek de website

Voor meer informatie kun je de website van Vareya bezoeken.

Homepage Fulfillment info

Direct beginnen met een webshop?

Lees Heb jij wel de juiste webwinkel software?.

Probeer gratis de meest gebruikte webwinkel software ter wereld 14 dagen gratis en zonder risico en boost je verkopen!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Weet als eerste wanneer nieuwe fulfillment leveranciers worden toegevoegd en ontvang essentiële tips en trucs.

Extra diensten

Veel fulfillment leveranciers bieden extra diensten Vareya biedt de volgende extra diensten aan:

  • Standaard diensten
  • Voorraadbeheer
  • Orderpicking
  • Verzending
  • Retourverwerking
  • Mogelijke extra diensten
  • Klantenservice
  • Same day delivery
Eigenschappen van deze fulfillment aanbieder

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze fulfillment dienstverlener

Verzending
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 23:00
Adres van Vareya

Je kunt deze fulfillment aanbieder vinden in Etten-Leur.


Hoevenseweg 41
4877 LA Etten-Leur
Telefoon: 076 3030540
KVK: 65877535
Hoe werkt fulfillment met Vareya

Heb jij een webshop? Als je begint te groeien heb je een groter magazijn nodig en ben je meer tijd kwijt aan het versturen van pakketten. Met fulfillment wordt dit allemaal voor je gedaan Wanneer iemand iets bij jou bestelt, wordt door een automatische koppeling de order verstuurd naar Vareya en deze verstuurt de order direct naar de klant. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

Webshop maken? - Probeer het gratis!

Direct beginnen? Lees Wat is dropshipping? – En hoe ook jij makkelijk en direct kunt starten en binnen 10 minuten heb je een webwinkel online die je 14 dagen gratis kunt proberen.

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]