Fulfillment aanbieder Sidekix

Verdien geld met je webwinkel, zonder zelf je magazijn te beheren en pakketten te versturen. Met fulfillment doet Sidekix dat allemaal voor je!


Fulfillment Sidekix biedt diensten aan in de categorie algemeen. We vonden de volgende informatie over deze fulfillment dienstverlener.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alles wat je wilt weten over Dropshipping Leveranciers in Nederland

Lees meer over deze fulfillment aanbieder

Omschrijving van Sidekix

Als bondgenoot van grote merken als de Postcode Loterij, KPN, Renewi, Mandemakers keukens hebben wij jaarlijks meer dan 22 miljoen contactmomenten met Nederlandse consumenten. Per post, e-mail of telefonisch. Die kennis, ervaring en infrastructuur stellen we ook beschikbaar voor de complete e-fulfilment voor webshops. Dagelijks ontvangt Sidekix als fulfilmentbedrijf tientallen vervoerders bij onze magazijnen in Uden. Zij brengen de artikelen van de vele bij ons aangesloten webwinkels. Een proces dat dankzij onze jarenlange ervaring snel en efficiënt verloopt.

De eisen van webwinkelklanten worden steeds hoger. En met een aantal hele grote spelers op de markt wordt de online concurrentie steeds groter. Wij begrijpen tegen welke uitdagingen je aanloopt. Dan is het goed om te weten dat je met Sidekix een bondgenoot op het gebied van webwinkel fulfilment aan je zijde hebt die vierentwintig uur per dag voor jou klaarstaat.

En dat begint wat ons betreft met de basics van het logistieke proces rond e-fulfilment. Die hebben we gewoon goed voor je geregeld. Inslag, opslag, orderpicking, verpakken, verzenden en retouren verwerken. Al zijn het basisdiensten, ook hiervoor geldt dat we de lat telkens een stukje hoger leggen. Hoe kan het beter, efficiënter, sneller en goedkoper. Dus wilt u de logistiek van uw webshop uitbesteden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een belangrijk onderdeel daarin zijn de cut-offtijden. We leggen de lat hoog bij webshop fulfilment en hanteren late cut-offtijden voor e-commerce-ondernemers. En dat je meeprofiteert van de volumeprijsafspraken die we als Sidekix hebben met de bekende vervoerders spreekt voor zich. Dat mag je van een trouwe bondgenoot gewoon verwachten.

Bezoek de website

Voor meer informatie kun je de website van Sidekix bezoeken.

Homepage Fulfillment info

Direct beginnen met een webshop?

Lees Heb jij wel de juiste webwinkel software?.

Probeer gratis de meest gebruikte webwinkel software ter wereld 14 dagen gratis en zonder risico en boost je verkopen!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Weet als eerste wanneer nieuwe fulfillment leveranciers worden toegevoegd en ontvang essentiële tips en trucs.

Extra diensten

Veel fulfillment leveranciers bieden extra diensten Sidekix biedt de volgende extra diensten aan:

 • Standaard diensten
 • Voorraadbeheer
 • Orderpicking
 • Verzending
 • Retourverwerking
 • Mogelijke extra diensten
 • Skal gecertificeerd
 • Fotografie
 • Betalingsafhandeling
 • Klantenservice
 • Direct mail
Eigenschappen van deze fulfillment aanbieder

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze fulfillment dienstverlener

Verzending
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 22:00
Adres van Sidekix

Je kunt deze fulfillment aanbieder vinden in Uden.


Loopkantstraat 19
5405 NB Uden
Telefoon: 088 623 7000
KVK: 17146941
Hoe werkt fulfillment met Sidekix

Heb jij een webshop? Als je begint te groeien heb je een groter magazijn nodig en ben je meer tijd kwijt aan het versturen van pakketten. Met fulfillment wordt dit allemaal voor je gedaan Wanneer iemand iets bij jou bestelt, wordt door een automatische koppeling de order verstuurd naar Sidekix en deze verstuurt de order direct naar de klant. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

Webshop maken? - Probeer het gratis!

Direct beginnen? Lees Wat is dropshipping? – En hoe ook jij makkelijk en direct kunt starten en binnen 10 minuten heb je een webwinkel online die je 14 dagen gratis kunt proberen.

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]