Fulfillment aanbieder Packned

Verdien geld met je webwinkel, zonder zelf je magazijn te beheren en pakketten te versturen. Met fulfillment doet Packned dat allemaal voor je!


Fulfillment Packned biedt diensten aan in de categorie algemeen. We vonden de volgende informatie over deze fulfillment dienstverlener.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alles wat je wilt weten over Dropshipping Leveranciers in Nederland

Lees meer over deze fulfillment aanbieder

Omschrijving van Packned

PackNed is in 2001 opgericht en we zijn sindsdien ook al actief in het fulfilment voor webwinkels. Wij bieden een goede service, een hoge mate van betrokkenheid, reageren snel en doen wat we beloven.

PackNed is begonnen zoals veel bedrijven begonnen zijn, thuis bij een van de eigenaren in de woonkamer, de keukentafel als inpaktafel en de garage als ‘magazijn’. Dat werkte natuurlijk maar voor korte tijd, er werd een opdracht binnengehaald waardoor het hele huis gevuld zou zijn, dus na een gesprek in een saunacabine van 90grd met de eigenaar van een transportbedrijf, zijn we vlug verhuisd naar een echt kantoor met opslag in dat transportbedrijf. Ook daar waren we na een paar jaar uitgegroeid en vonden we in de buurt een zelfstandig en een ruim pand in Nuenen, een plaats tussen Eindhoven en Helmond. We zijn goed bereikbaar via de snelwegen A67, A2 en A50 en we zitten dicht bij de grenzen met België en Duitsland.

Ondanks onze groei is het oorspronkelijke idee is nog steeds hetzelfde: wij verzorgen de opslag, het verpakken en de wereldwijde verzending van de artikelen van uw webshop en nemen u het tijdrovende logistieke gedeelte uit handen. Het spreekt voor zich dat dat zo goed moet gebeuren, dat u zich volledig kunt concentreren op het ‘runnen’ van de eigenlijke shop.

Wij zijn vooral sterk in het aanbieden van onze diensten voor de startende en wat ‘kleinere’ webwinkels. Daarmee bedoelen we de webshops met enkele tot zo’n 250 bestellingen per dag. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en een goede kwaliteit vinden wij belangrijk in het gehele proces, iedere klant krijgt dan ook een eigen behandelaar, een vast contactpersoon die weet waarover het gaat en rechtstreeks benaderbaar is. Nieuw dit jaar is het in gebruik nemen van een eigen voorraadsysteem, Picqer, om het gedeelte voorraadbeheer en verwerking nog beter en sneller te kunnen aanbieden. Dit WMS koppelt eenvoudig met de grotere webshopplatforms als Magento, Lightspeed en WooCommerce en de verzendpartijen als PostNl en GLS.

Naast de fysieke afhandeling van de bestellingen is er tevens de mogelijkheid om ons de klantenservice van uw webwinkel te laten verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diensten als het afhandelen van vragen van uw klanten per mail, telefoon en/of chat. Zo kunnen wij u een mooi compleet plaatje bieden en uiteraard zijn uw specifieke wensen altijd bespreekbaar.

Bezoek de website

Voor meer informatie kun je de website van Packned bezoeken.

Homepage Fulfillment info

Direct beginnen met een webshop?

Lees Heb jij wel de juiste webwinkel software?.

Probeer gratis de meest gebruikte webwinkel software ter wereld 14 dagen gratis en zonder risico en boost je verkopen!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Weet als eerste wanneer nieuwe fulfillment leveranciers worden toegevoegd en ontvang essentiële tips en trucs.

Extra diensten

Veel fulfillment leveranciers bieden extra diensten Packned biedt de volgende extra diensten aan:

  • Standaard diensten
  • Voorraadbeheer
  • Orderpicking
  • Verzending
  • Retourverwerking
  • Mogelijke extra diensten
  • Geen informatie gevonden...
Eigenschappen van deze fulfillment aanbieder

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze fulfillment dienstverlener

Verzending
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 17:30
Adres van Packned

Je kunt deze fulfillment aanbieder vinden in Nuenen.


De Huufkes 92
5674 TM Nuenen
Telefoon: 088 078 0000
KVK: 17132954
Hoe werkt fulfillment met Packned

Heb jij een webshop? Als je begint te groeien heb je een groter magazijn nodig en ben je meer tijd kwijt aan het versturen van pakketten. Met fulfillment wordt dit allemaal voor je gedaan Wanneer iemand iets bij jou bestelt, wordt door een automatische koppeling de order verstuurd naar Packned en deze verstuurt de order direct naar de klant. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

Webshop maken? - Probeer het gratis!

Direct beginnen? Lees Wat is dropshipping? – En hoe ook jij makkelijk en direct kunt starten en binnen 10 minuten heb je een webwinkel online die je 14 dagen gratis kunt proberen.

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]