Fulfillment aanbieder Nicoud

Verdien geld met je webwinkel, zonder zelf je magazijn te beheren en pakketten te versturen. Met fulfillment doet Nicoud dat allemaal voor je!


Fulfillment Nicoud biedt diensten aan in de categorie algemeen. We vonden de volgende informatie over deze fulfillment dienstverlener.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alles wat je wilt weten over Dropshipping Leveranciers in Nederland

Lees meer over deze fulfillment aanbieder

Omschrijving van Nicoud

Nic. Oud heeft zich sinds de start in 1978 ontwikkeld tot marktleider op het gebied van direct mail en daarmee samenhangende disciplines. Ons dienstenaanbod, volledig gefocust op de behoeftes van onze opdrachtgevers, is geclusterd in vier ‘pijlers’: Print & Mail, Fulfilment, Weblogistics en Targeting.

Ambitie en innovatie zijn voor ons drijvende krachten. We helpen onze klanten om doelgroepen zo gericht en effectief mogelijk te benaderen en van dienst te zijn. We verlenen daarbij op uiteenlopende terreinen ondersteuning voor direct mail, fulfilment & e-fulfilment. Dit kan in de vorm van onder andere hoogwaardig printen, sealen, couverteren, verpakken & verzenden. Door constant te investeren in kennis, expertise, automatisering en techniek bieden we onze klanten hoge kwaliteit en optimale return on investment. Van oorsprong een productiebedrijf, zijn we uitgegroeid tot offline specialist, business generator en kenniscentrum.

Samenwerking vinden we belangrijk. In de eerste plaats de samenwerking met onze opdrachtgevers, maar ook met kwaliteitspartners die ons aanbod completeren. Daarmee zijn we een full-service dienstverlener.

Als gezond bedrijf zijn we ambitieus en gericht op groei, waarbij we de kwaliteiten van ons van oorsprong familiebedrijf behouden. Nic. Oud is met 170 medewerkers elke dag actief voor de grootste en meest uitdagende klanten in de markt, helpen ook kleine en middelgrote retailers en e-tailers succesvol te groeien. We beschikken over 20.000 vierkante meter productie- en opslagruimte en zijn 24/7 operationeel.

Bezoek de website

Voor meer informatie kun je de website van Nicoud bezoeken.

Homepage Fulfillment info

Direct beginnen met een webshop?

Lees Heb jij wel de juiste webwinkel software?.

Probeer gratis de meest gebruikte webwinkel software ter wereld 14 dagen gratis en zonder risico en boost je verkopen!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Weet als eerste wanneer nieuwe fulfillment leveranciers worden toegevoegd en ontvang essentiële tips en trucs.

Extra diensten

Veel fulfillment leveranciers bieden extra diensten Nicoud biedt de volgende extra diensten aan:

 • Standaard diensten
 • Voorraadbeheer
 • Orderpicking
 • Verzending
 • Retourverwerking
 • Mogelijke extra diensten
 • Fotografie
 • Personaliseren
 • Branded customized verpakkingen
 • Klantenservice
 • Callcenter inbound
Eigenschappen van deze fulfillment aanbieder

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze fulfillment dienstverlener

Verzending
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 22:00
Adres van Nicoud

Je kunt deze fulfillment aanbieder vinden in Heerhugowaard.


Newtonstraat 46
1704 SB Heerhugowaard
Telefoon: 072 567 1000
KVK: 37053572
Hoe werkt fulfillment met Nicoud

Heb jij een webshop? Als je begint te groeien heb je een groter magazijn nodig en ben je meer tijd kwijt aan het versturen van pakketten. Met fulfillment wordt dit allemaal voor je gedaan Wanneer iemand iets bij jou bestelt, wordt door een automatische koppeling de order verstuurd naar Nicoud en deze verstuurt de order direct naar de klant. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

Webshop maken? - Probeer het gratis!

Direct beginnen? Lees Wat is dropshipping? – En hoe ook jij makkelijk en direct kunt starten en binnen 10 minuten heb je een webwinkel online die je 14 dagen gratis kunt proberen.

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]