Fulfillment aanbieder Mondial Logistics

Verdien geld met je webwinkel, zonder zelf je magazijn te beheren en pakketten te versturen. Met fulfillment doet Mondial Logistics dat allemaal voor je!


Fulfillment Mondial Logistics biedt diensten aan in de categorie algemeen. We vonden de volgende informatie over deze fulfillment dienstverlener.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alles wat je wilt weten over Dropshipping Leveranciers in Nederland

Lees meer over deze fulfillment aanbieder

Omschrijving van Mondial Logistics

Mondial Logistics verzorgt, ruim 20 jaar, alle fulfilment diensten op het gebied van B2B & B2C orderverwerking, opslag en distributie voor onze opdrachtgevers in het MKB.

De zeer goed beveiligde locatie met 33 loadingdocks, gelegen in de omgeving van de A10 nabij Amsterdam, is voorzien van alle essentiële apparatuur die nodig is voor het uitvoeren van eenvoudige, maar zeker ook complexe logistieke diensten. Alle door ons verzorgde logistieke processen zijn voorzien van een track & trace systeem waardoor je 24/7 de zending zowel in ons warehouse als tijdens de distributie kunt volgen. Het uitbesteden van de totale fulfilment-activiteiten heeft vele voordelen.

Ons team, met zeer gemotiveerde en klantgerichte collega’s, neemt de logistieke zaken volledig uit handen. Naast de fulfilment- en distributie-activiteiten leveren wij ook Value Added Services zoals het personaliseren van orders, branded packaging of de productfotografie. Onze Warehouse Manager is verantwoordelijk voor het totale proces en is het dagelijkse rechtstreekse aanspreekpunt voor alle vragen. Wij nemen de logistieke zorgen uit handen zodat je je, voor de volle 100%, kunt richten op de groei van de onderneming.

De combinatie van een zeer voordelige opslag, moderne logistieke systemen, persoonlijke en professionele begeleiding en een geavanceerd Warehouse Management Systeem maakt dat wij een perfecte logistieke partner zijn voor het MKB. Een ander positief aspect is dat we, gezien onze opslagcapaciteit, de groei makkelijk kunnen faciliteren.

Bezoek de website

Voor meer informatie kun je de website van Mondial Logistics bezoeken.

Homepage Fulfillment info

Direct beginnen met een webshop?

Lees Heb jij wel de juiste webwinkel software?.

Probeer gratis de meest gebruikte webwinkel software ter wereld 14 dagen gratis en zonder risico en boost je verkopen!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Weet als eerste wanneer nieuwe fulfillment leveranciers worden toegevoegd en ontvang essentiële tips en trucs.

Extra diensten

Veel fulfillment leveranciers bieden extra diensten Mondial Logistics biedt de volgende extra diensten aan:

  • Standaard diensten
  • Voorraadbeheer
  • Orderpicking
  • Verzending
  • Retourverwerking
  • Mogelijke extra diensten
  • Same Day leveringen
  • Product fotografie
Eigenschappen van deze fulfillment aanbieder

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze fulfillment dienstverlener

Verzending
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Mondial Logistics

Je kunt deze fulfillment aanbieder vinden in Zaandam.


Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
Telefoon: 075 6472360
KVK: 34212042
Hoe werkt fulfillment met Mondial Logistics

Heb jij een webshop? Als je begint te groeien heb je een groter magazijn nodig en ben je meer tijd kwijt aan het versturen van pakketten. Met fulfillment wordt dit allemaal voor je gedaan Wanneer iemand iets bij jou bestelt, wordt door een automatische koppeling de order verstuurd naar Mondial Logistics en deze verstuurt de order direct naar de klant. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

Webshop maken? - Probeer het gratis!

Direct beginnen? Lees Wat is dropshipping? – En hoe ook jij makkelijk en direct kunt starten en binnen 10 minuten heb je een webwinkel online die je 14 dagen gratis kunt proberen.

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]