Fulfillment aanbieder Chain Logistics

Verdien geld met je webwinkel, zonder zelf je magazijn te beheren en pakketten te versturen. Met fulfillment doet Chain Logistics dat allemaal voor je!


Fulfillment Chain Logistics biedt diensten aan in de categorie algemeen. We vonden de volgende informatie over deze fulfillment dienstverlener.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alles wat je wilt weten over Dropshipping Leveranciers in Nederland

Lees meer over deze fulfillment aanbieder

Omschrijving van Chain Logistics

Fulfilmentbedrijf Chain Logistics begrijpt dat u zich wilt richten op ondernemen, en niet op alle randzaken die komen kijken bij de afwikkeling van uw verkopen. Dus waarom zou u dan niet uw fulfilment uitbesteden? Fulfilment is een van onze specialiteiten. Wij nemen u al het logistieke werk rondom aankopen van uw producten uit handen en u heeft nergens meer omkijken naar!

Maar wat doen wij dan eigenlijk als fulfilment partner? Fulfilment is het uitbesteden van de logistieke aspecten die komen kijken bij de aankoop van handelswaar. We houden ons dus niet bezig met de verkoop van uw producten, maar om de gehele verwerking ervan: het inslaan, opslaan en verzenden. Dit proces van orderverwerking gaat in een aantal stappen:

Ten eerste ontvangen en controleren wij de door u aangeleverde voorraad. Vervolgens bieden wij u een veilige opslagplaats voor uw producten. Dat is al één zorg minder, want u hoeft niet meer na te denken over uw voorraad. Die beheren wij voor u. Komt er een order binnen, dan gaat onze molen verder draaien. We halen de artikelen uit ons warehouse en zorgen voor eventuele toevoegingen (bijvoorbeeld passende marketing materials) of (gedeeltelijke) assemblage. Hierna voorzien we uw producten van de juiste verpakking, en maken alle bestellingen gereed voor verzending. Als laatste worden de artikelen gelabeld en verzonden of vervoerd naar hun eindbestemming.

En zo zorgen wij er met onze fulfilment voor dat u dus ook geen omkijken meer heeft naar de hierbij behorende logistiek. Kortom: echt álles wordt voor u tot in de puntjes geregeld!

Ook voor het uitbesteden van uw volledige webshop logistiek, de zogenoemde e-fulfilment, bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele logistieke proces rondom de online aankopen nemen wij voor onze rekening. Snel, betrouwbaar en vakkundig.

Bezoek de website

Voor meer informatie kun je de website van Chain Logistics bezoeken.

Homepage Fulfillment info

Direct beginnen met een webshop?

Lees Heb jij wel de juiste webwinkel software?.

Probeer gratis de meest gebruikte webwinkel software ter wereld 14 dagen gratis en zonder risico en boost je verkopen!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Weet als eerste wanneer nieuwe fulfillment leveranciers worden toegevoegd en ontvang essentiële tips en trucs.

Extra diensten

Veel fulfillment leveranciers bieden extra diensten Chain Logistics biedt de volgende extra diensten aan:

  • Standaard diensten
  • Voorraadbeheer
  • Orderpicking
  • Verzending
  • Mogelijke extra diensten
  • Geen informatie gevonden...
Eigenschappen van deze fulfillment aanbieder

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze fulfillment dienstverlener

Verzending Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Chain Logistics

Je kunt deze fulfillment aanbieder vinden in Uden.


Jagersveld 10
5405 BW Uden
Telefoon: 0413 33 02 88
KVK: 17125955
Hoe werkt fulfillment met Chain Logistics

Heb jij een webshop? Als je begint te groeien heb je een groter magazijn nodig en ben je meer tijd kwijt aan het versturen van pakketten. Met fulfillment wordt dit allemaal voor je gedaan Wanneer iemand iets bij jou bestelt, wordt door een automatische koppeling de order verstuurd naar Chain Logistics en deze verstuurt de order direct naar de klant. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

Webshop maken? - Probeer het gratis!

Direct beginnen? Lees Wat is dropshipping? – En hoe ook jij makkelijk en direct kunt starten en binnen 10 minuten heb je een webwinkel online die je 14 dagen gratis kunt proberen.

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]