Fulfillment aanbieder Audax Logistiek

Verdien geld met je webwinkel, zonder zelf je magazijn te beheren en pakketten te versturen. Met fulfillment doet Audax Logistiek dat allemaal voor je!


Fulfillment Audax Logistiek biedt diensten aan in de categorie algemeen. We vonden de volgende informatie over deze fulfillment dienstverlener.

Screenshot

Screenshot van de website van

Alles wat je wilt weten over Dropshipping Leveranciers in Nederland

Lees meer over deze fulfillment aanbieder

Omschrijving van Audax Logistiek

Audax Logistiek is uw partner voor alle e-fulfilment diensten. Bent u retailer en wilt u gaan e-tailen? Of heeft u een webshop en zoekt u een partner voor uw logistieke proces?

Audax Logistiek biedt maatwerkoplossingen gebaseerd op beproefde standaarden uit de markt. Wij koppelen onze back-end oplossingen aan uw bestaande of nog in te richten front-end. Wij slaan uw producten op, verwerken uw webshop orders, verpakken ze en regelen de verzending. We werken met flexibele cut-off tijden. Daarnaast ontzorgen wij u bij een eventuele retourverwerking.

Uw partner in Warehousing E-Fulfilment en Distributie. Wij ondersteunen cross-channel distributie oplossingen zoals bijvoorbeeld een retourenstroom via de winkel (bricks) en wij zorgen er voor dat het weer in uw voorraad komt, in de winkel kopen en thuis laten bezorgen vanuit een centraal warehouse en click&collect zodat de online aankopen door de consument zelf kunnen worden opgehaald in de winkel of bij een pick-up point.
Dit kunnen we bieden omdat we over een eigen gespecialiseerd fijnmazig distributienetwerk beschikken in de steden, de winkelstraten, supermarkten, scholen, benzinestations, enzovoorts in Nederland en België. Wij maken 6.000-8.000 stops per dag.

Audax Logistiek is makelaar in posterijen. Wij regelen voor u de volledige verzending van al uw poststukken (zowel bus- als belstukken) en pakketten. Als makelaar in posterijen maken wij gebruik van de diverse postale dienstverleners die in de markt aanwezig zijn voor leveringen aan consumenten. Door grote volumes beschikken we over scherpe inkoopprijzen. Besparingen van tien tot twintig procent op de kosten zijn niet ongebruikelijk. Onze jarenlange ervaring op het gebied van het verzenden van poststukken en pakketten zorgt ervoor dat wij advies op maat kunnen geven. Wij begeleiden het gehele posttraject.

Audax Logistiek biedt de juiste schaalgrootte voor zowel de start-up als ook voor de ervaren webwinkel en e-tailer. Met 250 collega’s bieden wij al meer dan 50 jaar logistieke oplossingen. Wij ontzorgen u op het gebied van warehousing, e-fulfilment en e-logistics zodat u zich volledig kunt concentreren op uw core business.

Een belangrijke meerwaarde is onze mogelijkheid om producten uniek te maken, om producten om- en her- te verpakken, om producten van een andere barcode te voorzien, in cadeaupapier verpakken en om bijvoorbeeld sets te maken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze Value Added Services (VAS-diensten) welke eindeloze mogelijkheden bij ons kennen.

Door onze schaalvoordelen en service gerichtheid kunnen wij samen met u voor een optimale Total Cost of Ownership (TCO) zorgen.

Bezoek de website

Voor meer informatie kun je de website van Audax Logistiek bezoeken.

Homepage Fulfillment info

Direct beginnen met een webshop?

Lees Heb jij wel de juiste webwinkel software?.

Probeer gratis de meest gebruikte webwinkel software ter wereld 14 dagen gratis en zonder risico en boost je verkopen!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Weet als eerste wanneer nieuwe fulfillment leveranciers worden toegevoegd en ontvang essentiële tips en trucs.

Extra diensten

Veel fulfillment leveranciers bieden extra diensten Audax Logistiek biedt de volgende extra diensten aan:

  • Standaard diensten
  • Voorraadbeheer
  • Orderpicking
  • Verzending
  • Retourverwerking
  • Mogelijke extra diensten
  • Geen informatie gevonden...
Eigenschappen van deze fulfillment aanbieder

Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze fulfillment dienstverlener

Verzending Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend
Adres van Audax Logistiek

Je kunt deze fulfillment aanbieder vinden in Gilze.


Burgemeester Krollaan 14
5126 PT Gilze
Telefoon: 088 133 9711
KVK: 18014815
Hoe werkt fulfillment met Audax Logistiek

Heb jij een webshop? Als je begint te groeien heb je een groter magazijn nodig en ben je meer tijd kwijt aan het versturen van pakketten. Met fulfillment wordt dit allemaal voor je gedaan Wanneer iemand iets bij jou bestelt, wordt door een automatische koppeling de order verstuurd naar Audax Logistiek en deze verstuurt de order direct naar de klant. Het voordeel is dat jij geen voorraad hoeft te houden, en geen pakketjes hoeft te sturen. Wel zo makkelijk!

Webshop maken? - Probeer het gratis!

Direct beginnen? Lees Wat is dropshipping? – En hoe ook jij makkelijk en direct kunt starten en binnen 10 minuten heb je een webwinkel online die je 14 dagen gratis kunt proberen.

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]