Woocommerce Webwinkel Review


Woocommerce is een gratis en opensource plugin die geheel met het eveneens gratis en open source Content Management System (CMS) WordPress integreert. Naar eigen zeggen wordt het door 30% van alle online webwinkels wereldwijd gebruikt. Woocommerce heeft heel veel functies en ontwikkelaars kunnen daar zelf ook makkelijk nieuwe functies aan toevoegen.

Gebruikers die niet kunnen programmeren kunnen via Extensions functionaliteit toevoegen en met Themes kun je het uiterlijk aanpassen.

Woocommerce heeft ondersteuning voor betaalproviders in 140 landen zodat je out-of-the-box credit card, Paypal en bankoverschrijvingen kunt accepteren.


Woocommerce is een plugin voor het populaire Wordpress Content Management Systeem. Net als Wordpress is het gratis te gebruiken en opensource. Net als de andere open source pakketten betekent dit dat je enorm veel functionaliteit krijgt maar dat je wel technische kennis nodig hebt. Ook bij Woocommerce kun je functionaliteit toevoegen door extensions. Deze zijn vaak duur en niet altijd van goede kwaliteit. Daarnaast is Woocommerce niet in het Nederlands. Daarom 2 sterren voor Nederlandse dropshippers

Martijn Heijmans, dropship expert Upyoursales.nl

Voordelen en Nadelen

Voor deze webshop hebben we nog geen voordelen en nadelen ingevuld...

Andere eigenschappen
Pakket Onbekend
Gratis Proberen n.v.t.
Opstart kosten n.v.t
Wat kost Woocommerce Webwinkel per maand? n.v.t
Minale contractduur n.v.t
Maximaal aantal producten die je in winkel kunt hebben n.v.t
Geschiktheid per onderdeel
Geschiktheid voor dropshipping
Prijs / Kwaliteit
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Technische kennis benodigd (1 veel / 5 weinig)

We zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van deze informatie. Iets wijzigen? neem contact op!

[mashshare]