Webshop Maker – De Makkelijkste Manier Om Een Webshop Te Maken

Foto van Martijn Heijmans - auteur van artikel
Martijn Heijmans - Dropshipping en Webwinkel Expert

Geplaatst: 21 februari 2019 in Dropshipping artikelen


Met een webshop maker is het gemakkelijk om snel een professioneel ogende webshop te bouwen. Hiermee kun je geld gaan verdienen door het verkopen van producten.

Als je op zoek bent naar een webshop maker dan is je vast opgevallen dat er veel keuze is. In ons overzicht van de beste webshop makers vindt je een aantal aanbieders van webshop software. Al webshops in ons overzicht kun je gratis proberen!

De webwinkel aanbieders in ons overzicht bieden allemaal tenminste een gratis proef, of een demonstratie versie van de software waardoor je geen enkel risico loopt voor je een betaalt abonnement neemt. Je kunt immers eerst proberen of het waar voor je geld is.

Daarnaast hebben we alleen aanbieders opgenomen die niet meer dan € 20 per maand vragen voor het gebruik van hun software.

Ook hebben alle aanbieders gemeen dat je geen enkele technische kennis hoeft te hebben om via hen een webwinkel te maken. De webshop maker software die ze aanbieden loodst je in een aantal stappen door zowel het maken van het design als het opnemen van de producten in je webshop.

Het design kun je bij de meeste partijen kiezen via thema’s die je kunt aanpassen, of je kunt zelf d.m.v het slepen van elementen je eigen layout maken. Hierna kun je het lettertype, kleuren, plaatjes en logos aanpassen zodat de webwinkel de door jouw gekozen uitstraling heeft.

Natuurlijk wil je ook dat klanten kunnen betalen met in Nederland gangbare betaalmogelijkheden. Ook hier hebben we aan gedacht, bijna alle aanbieders die je in onze lijst vindt bieden de mogelijkheid tot betalingen ontvangen d.m.v. iDEAL, creditcard, Paypal, bankoverschrijving etc.

Indien je al producten hebt die je wilt verkopen, dan kun je hiervan de beschrijving en plaatjes toevoegen.

Mocht je nog op zoek zijn naar winstgevende en populaire producten, dan hebben wij een 3-tal ‘market research’ tools die je daarmee kunnen helpen. Gebruik ze om producten te vinden waar nog niet veel concurrentie voor is en waar je goede marges op kunt pakken.

Ook als je b.v. leveranciers zoekt, die de producten voor je versturen (het z.g.n dropshipping), dan hebben wij een overzicht van dropship groothandels.

Verder is het natuurlijk ook van belang dat je webshop wordt geüpdatet met de laatste veiligheidsfuncties en dat deze goed vindbaar is in Google.

Alle aanbieders in onze lijst met beste webwinkel software hebben hun zoekmachine optimalisatie (SEO) op orde en werken hun software automatisch bij, er is geen enkele technische kennis nodig!

[mashshare]