Shopify Lanceert (gratis) Marketing Tool Shopify Email Wereldwijd

Foto van Martijn Heijmans - auteur van artikel
Martijn Heijmans - Dropshipping en Webwinkel Expert

Geplaatst: 16 april 2022 in Artikelen


Webwinkel platform gigant Shopify heeft vandaag aangekondigd dat zijn tool Shopify Email vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar is.

In november vorig jaar liet het bedrijf al wat los over Shopify Email, maar vandaag is meer informatie bekent geworden.

Shopify Email is specifiek gericht op e-commerce en maakt het mogelijk voor Shopify webwinkel eigenaars om hun emails naar hun klanten te sturen vanuit het beheergedeelte.

De tool haalt automatisch logo’s producten, productfoto’s, beschrijvingen en prijzen van de Shopify webwinkel. En er zijn kant-en-klare templates beschikbaar voor een professioneel ogende email.

Met Shopify Email voegt Shopify een nieuwe tool toe aan zijn marketing platform. Het bedrijf heeft als doel om marketing van Shopify webwinkels makkelijker te maken.

Vanwege de COVID-19 crisis is Shopify Email gratis tot 1 oktober 2020. Daarna zijn standaard de eerste 2.500 emails gratis en webwinkel eigenaren betalen $1 voor elke extra 1.000 mails die ze via het platform versturen.

Shopify Email is beschikbaar in 20 talen, maar op het moment van schrijven vonden we het nog niet in het Nederlands. Dit kan wel elk moment veranderen.

[mashshare]