Deze dropshipping leverancier biedt producten aan in de categorie games. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel op hun website:

Screenshot van de website van VR Store
Bezoek de website

VR-Store is dé webshop voor een betaalbare - maar onvergetelijke - Virtual Reality belevenis! Met onze exclusieve introductie van de ColorCross Virtual Reality Bril in Nederland en België, bieden we klanten een unieke en grootse 3D-ervaring voor een klein prijsje. Hierdoor maken wij Virtual Reality voor iedereen bereikbaar.

Bovendien houden we het assortiment up-to-date met de laatste innovaties op Virtual Reality gebied. U vindt bij ons bijvoorbeeld ook de nieuwe VR-Box Virtual Reality Bril en handige gamepads om het maximale uit uw VR-avontuur te halen.

Bij VR-Store koopt u altijd veilig en vertrouwd. En uiteraard staat klanttevredenheid bij ons voorop. Snel reageren op vragen en het bieden van een goede ondersteunende klantenservice zijn voor ons vanzelfsprekend. Dit ziet u ook terug bij onze klantbeoordelingen en daar zijn we best trots op!

Services verzorgd door dropshipping groothandel

Wil je producten verkopen van deze dropshipper? Stuur dan een bericht via onze website met de grote groene knop hierboven. Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Ja
Verzending Onbekend
Betaling ?
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 16:30

Adres van VR Store

Je kunt deze dropshipping webshop hier vinden:

Dotterbloemstraat 21
3286 VM
Klaaswaal
Telefoon: 088 753 753 2
KVK: 56286287

VR Store doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

Producten

  • VR headsets
  • Gamepads

Merken

  • Google
  • ColorCross