Deze dropshipping leverancier biedt producten aan in de categorie meubels & woonaccessoires. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel op hun website:

Screenshot van de website van Vince Design
Bezoek de website

Vandaag besteld is morgen in huis! Dropshipping is vanaf 2008 ons onderscheidend vermogen. Met een op maat gebouwd systeem geven wij volledige inzage in onze voorraadwaardes en tevens toekomstig binnenkomende containers. Wij ontzorgen u als dealer compleet waarbij ook klachten binnen 24 uur worden verholpen. Vince Design is snel en flexibel!

Vrijwel alle producten worden vanuit ons magazijn rechtstreeks naar de eindgebruiker verzonden. Via ons op maat gebouwde systeem (Vincemanager.nl) kan u als dealer uw orders invoeren. Ook faciliteren wij een API-koppeling waarmee uw webshop wordt gekoppeld aan ons systeem waardoor uw orders automatisch bij ons terecht komen.

De Vincemanager kiest automatisch de meest concurrerende vervoerder voor uw order en ons magazijn draagt zorgt voor de verzending op de dag van de order. Binnen de Benelux leveren wij binnen 24 uur uw orders uit.

Uw order wordt altijd op naam van uw bedrijf verzonden. De eindgebruiker komt nooit in aanraking met de naam Vince Design, noch op de doos, noch op het label. Een voorbeeld-label kunt u hier vinden

Services verzorgd door dropshipping groothandel

Wil je producten verkopen van deze dropshipper? Stuur dan een bericht via onze website met de grote groene knop hierboven. Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Ja
Verzending
Betaling ?
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 17:00

Adres van Vince Design

Je kunt deze dropshipping webshop hier vinden:

Kapitein Grantstraat 3
7821AP
Emmen
Telefoon: 0591 750492
KVK: 60202971

Vince Design doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

Producten

  • Eetkamerstoelen met arm
  • Eetkamerstoelen zonder arm
  • Stoffen eetkamerstoelen
  • Vloerlampen
  • Conferentiestoelen
  • Barkrukken

Merken

    Geen informatie gevonden...