Deze dropshipping leverancier biedt producten aan in de categorie fietsen. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel op hun website:

Screenshot van de website van Van Doleweerd
Bezoek de website

Van Doleweerd is een groothandel / importeur van bromfiets- en scooteronderdelen die levert aan de detailhandel op het gebied van bromfietsen, oldtimers, snorfietsen en scooters in Nederland en de rest van Europa. Wij leveren aan ruim 650 rijwielherstellers, scootercentra, reparateurs, winkeliers en webshops door heel Nederland en Europa. Dit doen we al ruim 30 jaar op steeds vernieuwende manieren. In deze periode hebben we onze markt, onze producten en vooral onze klanten door-en-door leren kennen. En dat loont: 80% van onze klanten beoordeelt ons met een 8,0 of hoger!

We distribueren originele onderdelen voor o.a. Piaggio, Vespa, Sym, Peugeot, AGM en BTC. Daarnaast hebben we onze eigen importlijn Bobotech voor de beste prijs/kwaliteit-verhouden. Tenslotte bieden wij u ook A-merken als Castrol, Landport, Polini, Malossi, New-Fren, Pro-Grip, Giannelli en vele anderen!

Services verzorgd door dropshipping groothandel

Wil je producten verkopen van deze dropshipper? Stuur dan een bericht via onze website met de grote groene knop hierboven. Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending
Betaling ?
Mogelijkheid tot op rekening bestellen ja
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd 12:00

Adres van Van Doleweerd

Je kunt deze dropshipping webshop hier vinden:

Saksenweg 30
5349 BX
Oss
Telefoon: 0412 633223
KVK: 17146505

Van Doleweerd doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

Producten

  • Fietsen

Merken

    Geen informatie gevonden...