Deze dropshipping leverancier biedt producten aan in de categorie fashion, kleding & kinderkleding. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel op hun website:

Screenshot van de website van Sabbies
Bezoek de website

Ik ben Sabine Hendriksen en trotse mama van twee zonen. Als klein meisje had ik de droom om kapster te worden. En dat werd ik ook. Alleen door lichamelijke tegenslagen kon ik mij droom niet meer voorzetten. Toen ben ik mij gaan omscholen en aan de slag gegaan in de gehandicatpenzorg. Waar ik met veel liefde en plezier 20 uur in de week werk.

Sinds de komst van onze eerste zoon ben ik achter de naaimachine van mijn moeder gekropen. Dat ging zo goed, dat ik ook opdrachten kreeg van echte klanten. Ik ging workshops en cursussen volgen. Steeds vaker kreeg ik te horen dat ik daar iets mee moest gaan doen. Na de bevalling van onze tweede zoon, heb ik dit toen ook gedaan. Janurari 2017 lanseerde ik mijn webshop en "wauw" wat een warm welkom van iedereen. Ik loop niet graag naast mijn schoenen maar ik ben toch best wel trots op het resultaat.

Ik maak graag gebruik van duurzame en natuurlijke materialen waardoor de kwaliteit en veiligheid van elke product is gewaarborgd. Want ja, je wilt toch alleen het beste voor je kind. Naast de producten in de shop maak ik ook custom made producten. Daarover mag je mij altijd mailen.

Sabbies vind samenwerken erg leuk! ben je geïnteresseerd om mij spullen aan te bieden door middel van dropshipping of inkoop stuur dan een mailtje.

Services verzorgd door dropshipping groothandel

Wil je producten verkopen van deze dropshipper? Stuur dan een bericht via onze website met de grote groene knop hierboven. Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending
Betaling ?
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend

Adres van Sabbies

Je kunt deze dropshipping webshop hier vinden:

Warmoesstraat 19
6678 BB
Oosterhout
Telefoon: 0620002004
KVK: 67682960

Sabbies doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

Producten

  • Stickers
  • Tipi Kussens
  • Mijlpaalblokken
  • Kaarten
  • Posters
  • Lightbox Symbolen

Merken

    Geen informatie gevonden...