Deze dropshipping leverancier biedt producten aan in de categorie sieraden. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel op hun website:

Screenshot van de website van Renard Watches
Bezoek de website

RENARD heeft als Nederlands horlogelabel een ruim assortiment tijdloze en stijlvolle dames- en herenhorloges samengesteld. RENARD horloge heeft specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op klassieke en eigentijdse invloeden in combinatie met subtiele details. RENARD is een snelgroeiend horlogemerk welke met enige regelmaat wordt gepromoot middels publicaties in kranten, tijdschriften en weekbladen. Naast stijlvolle reclame campagnes wordt het merk RENARD online ondersteund door invloedrijke (fashion)bloggers, ambassadeurs en ambassadrices.

Vanuit RENARD zijn wij altijd op zoek naar wederverkopers. Heb jij een online (fashion) winkel en wil je deze winkel uitbreiden met een uniek assortiment dames- en herenhorloges dan bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons dropshipment programma. Hierbij beheer je zelf je eigen webshop en maak je gebruik van onze voorraad en content. Je koopt direct in bij RENARD en wij leveren rechtstreeks aan jouw klant.

Services verzorgd door dropshipping groothandel

Wil je producten verkopen van deze dropshipper? Stuur dan een bericht via onze website met de grote groene knop hierboven. Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending Onbekend
Betaling ?
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend

Adres van Renard Watches

Je kunt deze dropshipping webshop hier vinden:

Jacob Van Lennepkade 334U
1053NJ
Amsterdam
Telefoon: 0206265445
KVK: Onbekend

Renard Watches doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

Producten

  • Vrouwen horloges
  • Heren horloges
  • Bracelets

Merken

  • Renard