Deze dropshipping leverancier biedt producten aan in de categorie electronica. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel op hun website:

Screenshot van de website van Mi Light Winkel
Bezoek de website

MiLightwinkel.nl is de grootste internetwinkel gespecialiseerd in MiLight producten.

MiLight is een Domotica systeem in de categorie LED verlichting. De producten die wij verkopen zijn scherp geprijsd en van hoogstaande kwaliteit, wat erg aantrekkelijk is voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij hanteren een grote voorraad, dus kunnen grotere orders de volgende dag al leveren.

Het systeem is erg simpel, met een LED lamp en een afstandsbediening heeft u al een start gemaakt voor uw eigen systeem. Dit kunt u uitbreiden met heel veel verschillende soorten MiLight producten om uiteindelijk uw hele huis met LED lampen en LED strips te verlichten.

De lampen zijn door middel van een WiFi module met uw WiFi-netwerk verbonden, zo kunt u deze via een gratis App (iOS, Android) bedienen. Is het bedienen via de smartphone niets voor u? Gebruik dan onze radiografische afstandsbediening! U heeft een bereik van ongeveer 20 à 25 meter en kunt vanaf elk gewenst punt in huis uw verlichting bedienen

Services verzorgd door dropshipping groothandel

Wil je producten verkopen van deze dropshipper? Stuur dan een bericht via onze website met de grote groene knop hierboven. Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending
Betaling ?
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend

Adres van Mi Light Winkel

Je kunt deze dropshipping webshop hier vinden:

Flevolaan 52
1382JZ
Weesp
Telefoon: 020 2600008
KVK: 67513247

Mi Light Winkel doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

Producten

  • LED Lampen
  • Afstandsbedieningen
  • Controllers
  • Accessoires
  • Downlights
  • Breedstralers/Schijnwerpers

Merken

  • Milight