Deze dropshipping leverancier biedt producten aan in de categorie electronica. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel op hun website:

Screenshot van de website van Camerashop 24
Bezoek de website

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor al uw camerabeveiliging producten? Wij hanteren aantrekkelijke kortingen voor wederverkopers en installateurs. U kunt erop rekenen dat alle producten direct uit voorraad geleverd worden. Wij begrijpen namelijk dat dit zeer belangrijk is voor uw klanten. Het is mogelijk dat wij de producten direct naar uw klanten versturen (dropshipping).

Uiteraard versturen wij de producten dan in een blanco verpakking en desgewenst met uw briefpapier en pakbon. Voor scholen, organisaties, universiteiten en bedrijven hebben wij speciale mogelijkheden met op maat gemaakte bestelmogelijkheden en voor grotere afnames eventueel nog meer korting. Neem contact met ons op voor meer informatie

Services verzorgd door dropshipping groothandel

Wil je producten verkopen van deze dropshipper? Stuur dan een bericht via onze website met de grote groene knop hierboven. Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Ja
Verzending
Betaling ?
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend

Adres van Camerashop 24

Je kunt deze dropshipping webshop hier vinden:

Wachthoevestraat 2
3209 BK
Spijkenisse
Telefoon: 0181 453362
KVK: 65646509

Camerashop 24 doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

Producten

  • Beveiligingscamera's
  • Recorders
  • Kabels
  • Randartikelen
  • Accessoires
  • Ir Lampen

Merken

    Geen informatie gevonden...