Deze dropshipping leverancier biedt producten aan in de categorie voeding & voedingsupplementen. We vonden de volgende informatie over deze dropshipping groothandel op hun website:

Screenshot van de website van Acti Vita
Bezoek de website

Wil je extra bijverdienen door professionele supplementen te verkopen met een goede winstmarge? Word dan wederverkoper van de producten van Acti-vita! Je kunt direct starten zonder enige kosten, zelfs als je geen eigen webshop of winkel beheert. Neem contact met ons op, profiteer van de vele voordelen en ga direct aan de slag. Lees verder voor alle mogelijkheden.

Wederverkoop van Acti-vita producten is interessant voor iedereen! Bijvoorbeeld voor winkels, sportcentra en bestaande webshops van sportvoeding. Maar ook als je (nog) geen webshop hebt kun je leverancier worden van Acti-vita producten. Denk bijvoorbeeld aan verkoop aan familie, vrienden etc waarbij je de producten ook zelf kunt gebruiken. In alle gevallen profiteer je van een lage inkoopprijs, goede winstmarge, directe levering en andere voordelen. Zo hanteren wij bijvoorbeeld geen minimale afnamehoeveelheid en kun je al starten zonder enige kosten.

Acti-vita kan u ook helpen bij het opstarten en ontwikkelen van een eigen webshop met producten.

Services verzorgd door dropshipping groothandel

Wil je producten verkopen van deze dropshipper? Stuur dan een bericht via onze website met de grote groene knop hierboven. Hieronder vind je informatie over de dienstverlening van deze dropshipment leverancier.

Mogelijkheid tot eigen pakbon Onbekend
Verzending
Betaling ?
Mogelijkheid tot op rekening bestellen Onbekend
Bestellingen aangeleverd voor deze tijd worden dezelfde dag verstuurd Onbekend

Adres van Acti Vita

Je kunt deze dropshipping webshop hier vinden:

Van der Palmstraat 42
2273 SG
Voorburg
Telefoon: 0648270832
KVK: 27336670

Acti Vita doet aan dropshipment van (o.a) de volgende producten en merken:

Producten

  • Multi-vitaminen
  • Whey poeder
  • Vetverbranders
  • Fitness schemas
  • Visolie
  • Voedingsupplementen

Merken

    Geen informatie gevonden...