Hoe Dropshipping Aan De Basis Stond Van € 750.000 Omzet!


Kees van Dijk uit Dedemsvaart heeft inmiddels een omzet van €750.000 per jaar behaald met dropshipping. In zijn boek vertelt hij over zijn success en wat jij daarvan kunt leren. In zijn boek gaat hij in op onderwerpen als is dropshipping iets voor mij, hoe vind ik de juiste leverancier, is dropshipping niet al verleden tijd?

Kees vertelt, “in mijn nieuwe e-book “Starten met Dropshipping” geef ik antwoord op al deze vragen. En natuurlijk ga ik veel dieper in op het concept dropshipping”.

Ja dat lees je goed: € 750.000 omzet per jaar draaien mijn webwinkels. En ik kan je (bijna) verzekeren dat volgend jaar de € 1.000.000 grens gepasseerd wordt! Van mijn omzet, evenals van mijn kennis, maak ik nooit een geheim: door ervaringen te delen maak je iedereen rijker.

Mijn eerste webwinkel begon ik met een eigen voorraad. Maar al snel ontdekte ik dat eigen voorraad onnodig, en bovenal duur was. Niet alleen beperkt eigen voorraad je ‘cashflow’ positie ook kan je jaarlijks afschrijven op incourante voorraad.

Mijn grootste voorraad fout? € 17.000 aan voorraad moeten afschrijven… Mijn collega grapt nog regelmatig om mijn betreurde gezicht toen uiteindelijk een opkoper een inkoopwaarde € 18.500 voor € 1.500 in zijn aanhanger legde en wegreed.

…Met dropshipping was dit nooit gebeurt!

starten-met-dropshipping
Ik had dan immers geen enkel voorraadrisico. Toen ik uiteindelijk begon met dropshipping nam mijn business een enorme vlucht.

Binnen een jaar vervijfvoudigde ik mijn omzet. Daarnaast kwam mijn cashflow weer prima op orde en had ik meer tijd voor marketing omdat ik niet meer verantwoordelijk was voor de verzending.

Tegenwoordig houd ik weer gedeeltelijk voorraad. Waarom ik dit doe heeft met winstmaximalisatie te maken en leg ik uitgebreid uit in het e-book “Starten met Dropshipping”.

Bestel het e-book “Starten met Dropshipping” en run een winstgevende webwinkel zonder voorraad!
 

Ik wil je graag behoeden voor…
De Valkuilen Van Dropshipping

valkuil-bij-dropshipping
Dropshipping wordt door vele mensen (ook door mij) als ideaal businessmodel gezien. Er zijn echter valkuilen waar je op moet lettenwanneer je met dropshipping start!

Zo zijn er onbetrouwbare leveranciers, heb je te maken met retouren, ligt de concurrentie op de loer, enzovoort, enzovoort.

Deze valkuilen, en wat je er aan kan doen, worden allemaal besproken in het boek “Starten met Dropshipping“. Ik onthul al mijn kennis, ervaring, tips en geheimen over dropshipping zodat jij niet dezelfde fouten maakt!

 

Wat ga je allemaal ontdekken in “Starten met Dropshipping”?

Dit ga je o.a. allemaal ontdekken in het meer dan 100 pagina’s tellende e-book:

ebook-starten-met-dropshipping

 • Wat Dropshipping is
 • Wat de grootste voordelen en nadelen zijn van Dropshipping
 • Wat de gevaarlijkste valkuilen zijn met Dropshipping
 • Hoe je de juiste producten selecteert voor je niche
 • Welke producten je absoluut NIET moet verkopen
 • Hoe je bepaalt of je niche succesvol kan worden
 • Hoe je goede groothandels van de slechte onderscheidt
 • Waar je dropship groothandels vindt
 • Wat de beste strategie is om contact met een groothandel op te nemen
 • Welke verkoopkanalen je kan inzetten
 • Hoe je omgaat met retouren
 • Wat de sleutel is tot dropship-succes
 • En nog veel, veel meer…