Bitcoins snel en makkelijk kopen met iDEAL, veilig bij Nederlands bedrijf


Na het grote succes van ons recente Bitcoin artikel, nog een extra bericht over het kopen van Bitcoin. Hoe makkelijk zou het zijn om direct, met iDEAL Bitcoins, Litecoins en Ethereum te kopen?

Dat kan nu! En ook nog heel snel en makkelijk met BTCDirect. Deze methode is supersnel, heel makkelijk,veilig, en ook nog bij een Nederlands bedrijf met Nederlandstalige support.

Het aankopen van de cryptocurrencies die BTCdirect aanbiedt kan razendsnel. Vul in het vakje “euro’s” het bedrag in  (in het bovenstaande plaatje hebben we 200 ingevuld) waarvoor je Bitcoin, Litecoin of Ethereum wilt kopen. Klik vervolgens op de groene knop “Bitcoins kopen”.

Nadat je op de groene knop hebt geklikt dien je je wel te registeren, dit een verplicht om fraude tegen te gaan. Houd bij de hand:

  • Je email box
  • Je telefoon
  • Een foto of scan van je identiteitsbewijs (Paspoort, Rijbewijs, EU ID)

Begin met je email adres in te vullen. Check je email inbox en klik op de link in de email die je hebt gekregen.  Vul vervolgens een zelfgekozen wachtwoord in, daarna je telefoon nummer en upload de scans/foto’s van je identiteitsbewijs.

Vervolgens heb je een digitale portemonnee nodig, in de cryptocurrency wereld bekend als “wallet”. Wij raden je aan om Jaxx te downloaden, deze ondersteunt vele cryptocurrencies, is betrouwbaar, heeft heel veel gebruikers en het belangrijkste, Jaxx is geheel gratis.

Jaxx is er voor:

Nadat je Jaxx hebt geïnstalleerd en de app/software hebt gestart, maakt Jaxx automatisch een wallet voor je aan.  In het plaatje hieronder is het adres van je wallet rood omlijnd. In het plaatje is dit een Bitcoin adres, gebruik je Ethereum met Jaxx, dan staat het adres van je Ethereum wallet op dezelfde plek.

Met je Jaxx wallet adres ben  je klaar om je eerste Bitcoin, Litecoin of Ethereum aan te schaffen!

  • Nadat je identiteitsbewijs is goedgekeurd, en je in de BTCdirect website bent ingelogd, zie je rechts op je scherm onderstaand formulier.
  • Vul bij ‘euro’s’ het bedrag in dat je wilt investeren (b.v. 250) en in het vakje erboven verschijnt hoeveel Bitcoins je daarvoor koopt. Je kunt in dat vakje ook een andere cryptocurrency selecteren zoals LTC (LiteCoin) of ETH (Ethereum).

Als je op de groene ‘kopen’ knop hebt gedrukt, kom je in het volgende scherm.

  • Vul je Bitcoin/Litecoin/Ethereum adres uit je Jaxx Wallet in bij het vakje ‘bitcoin adres’
  • Je gekochte Bitcoin/Litecoin/Ethereum wordt hier naar toe gestuurd.
  • Kies vervolgens je betaalmethode (b.v. iDEAL) en evt. je bank
  • Klik op de groene ‘afrekenen’ knop.
  • Dat is alles!

Nu is het wachten tot je Bitcoin/Litecoin/Ethereum in je Jaxx wallet verschijnt!

Dit kan soms in een paar minuten, maar soms kan het ook een uur of langer duren. Raak niet in paniek als je niks ziet, pas als je na 1 tot 2 dagen nog niets hebt, is er mogelijk iets foutgegaan en kun je je probleem voorleggen aan de klantenservice van  BTCDirect!